2 x Carstens på U16-landsholdet

05. jun 2018
Signe og Mathilde Carstens IMG 1178
Fortunas satsning på talentplejen kommer nu også til udtryk på landsplan.
De 16-årige tvillinger Signe og Mathilde Carstens, der spiller på Fortunas U18-hold, er udtaget til det danske U16-landshold, der skal deltage i Open Nordic Tournement, som afvikles i Hamar i Norge i dagene fra den 2. til den 8. juli.
Signe og Mathilde er ene om at repræsentere Fortuna ved denne åbne nordiske turnering, der har deltagelse af landshold fra Finland, Holland, Danmark og Norge.
Hidtil har Mathilde Carstens spillet 9 kampe på U16-landsholdet, mens Signe har haft 5 U16-landskampe.
Tvillingerne kom til Fortuna i begyndelsen af 2018. De kom fra AaB, og havde valgt Fortuna som klubben, hvor deres talent skal videreudvikles.
I Fortuna er man ikke i tvivl om, at der er kommet to spillere, der er indstillet på, at yde en indsats for en fodboldfremtid. Foruden træningen med deres eget U18-hold er begge inddraget i 3F-holdets træning, hvor cheftræner Carrie Kveton i vid udstrækning har taget sig af Signe og Mathilde Carstens, som er udset til, at blive en del af Fortunas positive fremtid på såvel det nationale som det internationale plan.
Turneringen i Hamar spilles på fire forskellige baner, og det danske hold indleder mandag d. 2. juli kl. 15 mod Finland på Raufoos Stadion. Efter en dags pause går det onsdag d. 4. juli kl. 15:00 løs mod Holland på Ottestad Stadion, og grundspillet rundfes af fredag d. 6. juli kl. 18:30 mod værtsnationen, Norge, på Fart Stadion. Placeringskampene spilles søndag den 8. juli. U16landsholdet Holdfoto 2 red

U16-landsholdet, der skal til internationa turnering i Hamar. Carstens-tvillinger i række to med dragtnumrene 8 og 9.
 
Flere nyheder