17-årig belønnes med kontrakt

16. aug 2023

Den blot 17-årige forsvarsspiller Karen Nonboe har underskrevet sin første kontrakt med Fortuna Hjørring. Karen kom til klubben i 2018 og via sin flotte udvikling, sit hårde arbejde og enorme dedikation belønnes hun nu med en 1-årig kontrakt.

 

Karen er meget glad for sin første kontrakt med Fortuna Hjørring.

-Jeg er utrolig glad for og stolt over at skrive kontrakt med Fortuna Hjørring. Det er noget, som jeg har sigtet efter, og det har længe været en drøm for mig at komme på kontrakt.

Jeg tager det som et skulderklap og det giver mig en tro på mine muligheder som fodboldspiller, hvilket er en kæmpe motivation for mig, siger Karen og fortsætter,

-Jeg nyder at spille i Fortuna Hjørring og være en del af et elitært miljø. Faciliteterne og trænerne er i top og har virkelig hjulpet mig i min udvikling. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i Fortuna Hjørring, slutter Karen Nonboe.

 

U19 cheftræner Nicolaj Rosengren er glad for at kunne belønne Karen med en kontrakt.

-Karen er en alsidig stopper, som både kan drive bolden og forsvare målet. Hendes store force er de tekniske færdigheder.

Karen har udviklet sig til en profil i U19-ligaen og er en leder omkring holdet. Karen har taget store skridt i sin udvikling, både spillemæssigt og baseret på hendes mindset, hvorfor vi har valgt at belønne hende med en kontrakt.

Karen har et elite mindset, som vi ser hver gang hun går på banen. Hun sigter altid efter at blive bedre, fortæller Nicolaj.

Laura Jensen

Flere nyheder