10 år i Fortuna.... nu tager de en tørn mere

04. maj 2018
Klart Rask og Bruunxxx
Sammenlagt har Caroline Rask og Signe Bruun spillet med på Fortunas 3F-hold i 10 år, og nu har begge forlænget deres kontrakt med klubben. I Fortuna sætter man pris på en den rutine bliver i klubben i de nærmeste år, hvor der satses intenst på at opnå hjemlig topplacering og gode internationale resultater.
Caroline Rask, der tegner sig for 7 af de 10 år, kom til Fortuna i 2011, og havde debut den 4. maj i en kamp mod AaB. Herefter har Rask præsteret i sammenlagt 143 3F-kampe.
Desuden har hun spillet 6 gange på det danske A-landshold, ligesom hun er trukket i landsholdstrøjen 52 gange på ungdomslandshold.
Caroline Rask er stadig i den danske A-landsholdtrup, og hun er anfører på Fortunas 3F-hold.
Den 16. august 2014 havde signe Kallesøe Bruun debut i 3F-ligaen. Det var i en kamp mod Vejle, som Fortuna vandt 5-1. Her scorede Signe Bruun de to af målene.
I dag er Signe Bruun oppe på 81 3F-kampe, og hun har to gange været med på det danske A-landshold og 41 gange har hun været udtaget til danske U-landshold.
Netop nu, hvor Signe forlænger sin kontrakt er næsten ude af en længere periode, hvor hun har været hæmmet af skader, og der stilles storeforventninger til, at hun når op på det niveau man oplevede hende på, inden skaderne indtraf. Det betyder, at man kan forvente Signe Bruun i målscorer-rollen.
Flere nyheder