Endnu et år til talentpleje

Juliered

19-årige Julie Haugaard får endnu et år til at pleje sit talent i udfordrende rammer. Hun har forlænget sin aftale et år gældende fra den 1. juli 2021 til den 30. juni 2022, med Fortuna.
Julie Haugaard er et af de lokale talenter, der blomstrer i Fortuna. Hun er oprindeligt fra Horne ved Hirtshals, men hendes fodboldmæssige evner viste ganske tidligt, at hun skulle videre.
Så havnede hun i Fortuna, og her har man kunnet følge en meget positiv udvikling, der nu får et år mere til at blive pudset af i.
Julie Haugaard fik debut på Fortunas ligahold den 20. juni 2020, og hun har indtil dato haft fire ligakampe.
Det er ikke kun i Fortuna man har øje for Julies talent. Hun har syv gange været med på det danske U17-landshold.
Elena Sadiku og Jette Andersen, at det arbejder, der finder sted med ungdommen i Fortuna og omkring Dana Cup Academy, er af enorm betydning for danske kvindefodbold og for Fortuna.
At der arbejdes så intenst med talentet i Fortuna smitter af på de omkringliggende klubber. Det er Julie Haugaard et bevis på. Hun er et af de lokale talenter, der også høster af de andre gode spillere, hun møder fra akademiet.

Generalforsamling i Fortuna Hjørring

20200221 IMG 2816klubhs 2 kopierGENERALFORSAMLING kopier

REDOIP coronapashusk

Ordinær Generalforsamling

Torsdag den 17. juni 2021 - kl. 17.00
i Fortuna Hjørrings klubhus

Af hensyn til evt. covid-19 smitteopsporing kræves der tilmelding.
Du skal bruge DETTE LINK!

Dagsorden:

2. Bestyrelsens beretning
3. Regnskab til godkendelse
4. Fremlæggelse af budget
5. Fastsættelse af kontingent
6. Indkomne forslag (skal være bestyrelsen i hænde senest 9. juni)
7. Valg af formand (ulige år) – for 2 år På valg er: Birgit Christensen – villig til genvalg
8. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer – for 2 år. På valg er: Kim Brix – villig til genvalg – og Lene Madsen – villig til genvalg
9. Valg af 2 suppleanter – for 1 år På valg er: 1. Camilla Mogensen og 2. Sine Hovesen – begge villige til genvalg
10. Valg af revisorer – for 1 år På valg er: Beierholm – villig til genvalg

Underskrift BC