Dana Cup Travel vinder af ”Succesvirksomhed 2019”

Dana Cup SportsCenter success 00000003

Der er i de senere år fornemmet stigende aktivitet hos Dana Cup Travel a/s - den Dana Cup-ejede virksomhed, der har til huse i Hjørrings tidligere vandrerhjem på Børge Christensens vej 5.

Og nu er det ikke blot i ejendommen i Park Vendia, man fornemmer aktiviteterne. Den ¨forretningsmæssige¨ udvikling er også registreret hos de to virksomheder – SparNord og BDO – der med erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’ anerkender de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater.
Fra overrækkelsen af vinderstatuetten. Fra venstre er det Kim Winther, BDO, Mads Pedersen, SparNord, køkkenchef Carsten Olsen, salgs- og eventchef Dennis Morild og daglig leder Bob Andersen
Billede 1 statuettexOnsdag var der besøg af repræsentanter for Erhvervsprisen, som Spar Nord og BDO har indstiftet her i 2019, for at hylde eliten af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. Det er virksomheder, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed. Af de 1000 danske virksomheder, der har gjort sig fortjent til hæderen, er der 200 i Nordjylland og blandt dem befinder Dana Cup Travel sig altså. Det er et ganske fornemt selskab. For at være en succesvirksomhed skal man som minimum kunne præsentere:
• Vækst i resultat før skat hvert år de seneste fem år
• Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
• Vækst i egenkapitalen målt over de seneste fem år
• Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Hos Dana Cup Travel er der glæder over, at der sættes pris på de bestræbelser, der lægges for dagen. Gennem de seneste år er der lavet et enormt arbejde for at trække sportsudøvere og andre til træning og ophold på Dana Cup Sports Center, og der er intensiveret på øvrige områder, så der er en god udnyttelse af faciliteterne.
Et af de seneste initiativer er ansættelse af ”Den skaldede kok” Carsten Olsen, der sammen med centrets øvrige personale har skabt enorm aktivitet og kreeret events, som salgs- og eventchef Dennis Morild kan komme ud til et udvidet kundegrundlag med.
Det er øget aktivitet og ansvarlig økonomisk styring, der skal bringe Dana Cup Travel a/s endnu videre.

Fortuna antager daglig leder

20190706 Nikolaj Fortuna

Den 1. september tiltræder 28-årige Nikolai Leth Klinge som daglig leder i Fortuna Hjørring.

Efter at Jette Andersen valgte at koncentrere sig om direktørposten i Dana Cup har Fortunas bestyrelse haft til opgave, at finde en person, der kunne overtage de opgaver, hun løste som formand i Fortuna. Medlemmerne i den nuværende Fortuna-bestyrelse har ikke mulighed for at rumme dette arbejde.
- Vi ved, at der er meget at se til i det daglige i Fortuna, og at det er mere end folk med traditionelt arbejde kan overkomme.
Vi er i gang med et tidkrævende klubudviklingsprojekt. Derfor prioriterer bestyrelsen at udstikke rammer, som medvirker til at udvikle klubben i positiv retning. Bl.a. skal vi fastholde spillere, trænere frivillige og ansatte, siger formand Birgit Christensen.
- Bestyrelsen har ikke til opgave at køre den daglige drift. Derfor har vi besluttet, at tilknytte en daglig leder, der får en lang række ledelsesfunktioner og samtidig skal have ansvaret for, at idealerne omkring Fortuna og vore mange medlemmer og frivillige håndhæves.
Her er det lykkedes os at ansætte den 28-årige læreruddannede Nikolai Leth Klinge, der allerede er ganske kendt inden for sporten i Hjørring, siger Fortunas formand Birgit Christensen.
Nikolai Leth Klinge har i de seneste to år været ansat som lærer på Halvorsminde efterskole. Samtidig har han beklædt en halvtidsstilling hos HI Håndbold, hvor han bl.a. har haft til opgave at øge medlemstallet. Da han tog fat på opgaven var der 61 medlemmer i dag er der 188 aktive.
Han har også formået at bringe HI Håndbold frem til kommunens eliteråd.
Som aktiv sportsudøver har han selv en fortid som professionel i tysk håndbold.
Nikolai Leth Klinge ser frem til at arbejde med såvel bredde som elite i Fortuna.
Fortunas bestyrelse ser frem til at få en daglig leder med ansvar for klubbens drift, og han er bl.a. daglig leder for Fortunas seks faste medarbejdere.
På den sportslige front har Fortuna ansat 3F-ligaholdets tidligere assistenttræner Peter Enevoldsen som chef.

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans