Ledige stillinger

Dana Cup logo 

Ud at køre
RED IMG 2888Dana Cups velrenommerede ”busselskab” skal levetidssikres.
Efter at busserne sidste år fik et kvalitetsmæssigt løft er det tid til, at vi sikrer den administrative fremtid.
Dorte og Jørgen (Nielsen) har i en menneskealder - som frivillige hjælpere - sørget for, at busserne kørte til tiden og afhentede gæsterne præcist. Nu overvejer de to at finde gode afløsere.
Allerede til Dana Cup 2019 ønsker de, at videregive deres erfaringer, så ny ledelse af TRANSPORTEN er godt klædt på, når der køres videre.
Det er en omfattende og krævende opgave. Forberedelserne til en Dana Cup begynder straks efter at sidste bus er afgået på den foregående Cup.
Har du logistisk interesse, kan du lide at arbejde tæt på en helhjertet gruppe og vil du som frivillig ulønnet hjælper investere et par sommeruger på fuld tid, er du personen, der indgår i TRANSPORTENs fremtidige ledelse.

Du kan få yderligere information ved at kontakte Dana Cups direktør Jette Andersen på tlf. 30 94 23 20 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Venlig hilsen
Dana Cups bestyrelse

 

Lagermedhjælper
Red Bjarne NielsenVores lagerchef kan godt bruge en kvik medhjælper, når der skal holdes styr på de mange varer, der er samlet i det store Dana Cup Lager. Det er varer, der skal være fremme på udleverings- og anvendelsessteder til tiden og i tilstrækkeligt omfang.
Det er en omfattende opgave at have styr på lageret op til og i uge 30. Det har lagerchef Bjarne Nielsen på frivillig ulønnet basis taget sig af.
Og nu vil han gerne have en medarbejder, der på samme vilkår er parat til at tage et nap med op til og i uge 30 og til at tage over! Så vil Bjarne Nielsen øse af sine erfaringer, som gerne skal bringes videre, når der frem over er Dana Cup i Hjørring.
Du kan få yderligere information om det frivillige, ulønnede job ved at kontakte Dana Cups direktør Jette Andersen på tlf. 30 94 23 20 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Venlig hilsen
Dana Cups bestyrelse

 
 
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin