Dana Cup Academy - Træning


Inviduel træning og personlig udvikling er i højsædet på Dana Cup Academy!

Vores trænere vil på baggrund af en individuel vurdering udarbejde et årshjul, der viser hvilken udvikling, der forventes at se. Individuelle træningsplaner og individuel træning vil foregå med udgangspunkt i årshjulet, og trænerne vil løbende følge op, evaluere og give feedback.

Akademiets spillere indgår i Fortuna Hjørrings ungdoms- eller seniorrækker, hvor holdtræningen således foregår. Her blev man tilknyttet et elitemiljø med store mængder træning, og en forventning om en seriøs tilgang.
IMG 2309 
 
 
En akademispillers fodbolduge vil typisk inkludere 4 holdtræninger om eftermiddagen, 2 morgentræninger med stort individuelt fokus, 1-2 styrkepas samt kamp i weekenden.

Akademiets morgentræning planlægges efter et rullende princip efter aftale med skolerne.
Det vil sige, at morgentræningerne kan foregå mandag/onsdag i den første uge, og tirsdag/torsdag i den næste.

Morgentræningen kan både være taktisk eller teknisk, specifik eller generel, holdfokuseret eller individuel. En del af træningen vil foregå i vores moderne Goal Station, som både kan bruges til individuel og holdtræning. Der kan trænes både teknisk, taktisk og fysisk – aerob og anaerob – hurtighed, smidighed og eksplosivitet – med eller uden bold. I Goal Station kan trænes tæmninger med boldkanonen, orientering i 360 arenaen eller præcision i afslutninger med Goal Target – mulighederne er faktisk uendelige.

 
Ud over den skemalagte træning er der mulighed for selvtræning i vores faciliteter - eks. svømning i Vandhuset, styrketræning i Vendia Fitness, løb på atlektikbanen el.lign.

Vi afholder på akademiet løbende forskellige arrangementer og foredrag om bl.a. kost, mentaltræning m.m.

I løbet af et år på Dana Cup Academy, vil man deltage i en udenlands træninglejr eller turnering. I februar 2018 rejste spillerne til Fort Lauderdale i Florida, hvor de i løbet af 14 dage spillere træningskampe, deltog i - og vandt - Weston Cup samt på var et kort krydstogt.
 
 
Pin It
SponsorBar
facebook_page_plugin