Akademiets trænerteam

 
På Dana Cup Academy giver vi spillerne de bedste mulige forhold, så de kan opnå deres fulde potentiale. 
Vi har samlet et kompetent, erfarent og passioneret trænerteam, som i fællesskab vurderer, planlægger og træner hver enkelt spiller ud fra dennes behov.
Det er ikke kun spillere, som skal udnytte deres styrker. Vores trænere er nøje udvalgt ud fra deres kompetencer og styrker til at skabe 'den fulde pakke'. 

Træneruddannelse

UEFA/DBU A-licens

At være elitespiller er ikke noget, man kun er på banen. Henrik kræver derfor ydmyghed og disciplin af alle sine spillere til træning, kamp og i livet ved siden af fodbolden. 
Spillerne skal forvente af blive udfordret på deres forståelse af dem selv som fodboldspillere, bl.a. ved at spille positioner, som de ikke er vant til.
Henrik vil tage del i den individuelle træning, men vil primært tage hånd om holdtræningen - især for U-18 DM, hvor han er cheftræner.


Træneruddannelse

UEFA/DBU A-licens (Under uddannelse til P-licens)


Træneruddannelse

UEFA/DBU A-licens

 


 Lars

Træneruddannelse

Cand. Scient., Idræt (MSc, sport science) - Aalborg Universitet
Speciale indefor HIIT (High-Intensity Interval Training)

Lars er akademiet fysiske træner. Han har pigerne et par gange om ugen ifm. morgentræning. Den fysiske træning er baseret på individuelle vurderinger, og specifikke træningsprogrammer er udarbejdet til hver enkelt spiller. Lars arbejder tæt sammen med akademiets øvrige trænere med henblik på at tilpasse træningen således, at den fører til de bedst mulige præstationer på fodboldbanen.

 

 
 
 
 
Pin It
SponsorBar
facebook_page_plugin