Kører til Kolding med selvtillid i bagagen

RED M TEKST Glaedesfotoliga 37J8622

DENNE KAMP KAN FØLGE LIVE PÅ MYCUJOO ONSDAG FRA KL. 19

Onsdag aften går det løs i Sydbank Kvindepokalen mod Kolding Q på Fynske Bank Arena i Kolding. Når der fløjtes op kl. 19:00 er Fortuna nået frem efter en tur på 250 km drevet frem af ”selvtillidsbenzin”.
Efter to ligakampe med sejre over FC Nordsjælland og en pokalsejr over Vejgaard er det et hold ladet op med selvtillid, der tager fat på pokalkampen.
Især seneste kamp søndag, hvor Fortuna sendte FC Nordsjælland retur efter en 5-1-sejr, har givet Fortuna-spillerne blod på tanden.
- Vi har nu haft en god periode sammen som hold, vi er blevet mere bevidste om vores styrker, vores svagheder og om hvordan vi sætter hinanden i scene. Det synes jeg kan ses på vores præstationer. Samtidig har vi arbejdet ekstremt hårdt i en landsholdspause, og det skal nok komme os til gavn, siger cheftræner Niclas Hougaard, hvis humør er mindst lige så højt som spillernes. NICLAS OG SNERLE
- Vi er et hold, der vil løbe for hinanden - også de sure metre. Vi støtter hinanden og er, både med og uden bolden, bevidste om, hvordan vi skaber gode betingelser for hinanden.
Sådan en stemning er skabt efter de seneste ligakampe, og den føres med over til onsdagens pokalkamp.
- Koldingkampen bliver en anderledes kamp, og lige nu skal vi tage selvtilliden med os videre, tage en kamp ad gangen og være forberedt på den næste opgave der venter os, den næste mulighed for at lave en stærk præstation!
Senest de to hold mødtes var i kampen i Hjørring i Gjensidige Kvindeliga. Her tog Fortuna en kneben sejr på 1-0.
Nu kan kampen i Kolding give nok et fingerpeg om den fortsatte indsats i Gjensidige Kvindelige. Her har Fortuna sit næste opgør allerede lørdag kl. 15 i Thisted mod Thy Thisted. Fortuna har behov for revanche i denne kamp, da thyboerne, i grundspillets første kamp, overraskede med en sejr på 2-0 på Nord Energi Arena - Fortunas hjemmebane.

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin