Fortuna havde fortjent bedre

RED Olivia 37J7010

Topfodbold, hvor Brøndby trak det længste strå...

Én sejr på 2-1 til Brøndby er der egentlig ikke noget at sige til, men det kunne lige så godt have været Fortuna, der trak sig tilbage med pointene, da de to hold lørdag eftermiddag mødtes i Gjensidige Kvindeliga på Brøndby Stadion Bane 2.
Da de to hold stillede op var Fortuna for første gang i grundspillet i sin på papiret stærkeste opstilling. De udenlandske spillere, der har ventet på arbejdstilladelse var meldt klar, og det var et veloplagt Fortuna-hold, der gik på banen med 6 points i baglommen.
Lørdag var det australske Indiah-Page Riley, der fik debut. Tidligere har amerikanerne Emily Garnier og Brenna Ochoa samt rumæneren Cristina Carp haft førsteoptræden, og de var alle til rådighed i Brøndby.
Det var dog en anden ny spiller i Fortuna, Olivia Møller Holdt, der stjal billedet, da hun efter 16 minutters spil bragte Fortuna foran og siden ydede en formidabel indsats.
Denne føring fik Brøndby udlignet tre minutter inden pausen, da Josefine Hasbo scorede. Samme spiller leverede igen otte minutter før tid, da hun sendte bolden i mål med et formidabelt langskud.
Kampen vurderet som helhed var en god fodboldoplevelse. Nydeligt spil fra begge hold, og – set med grønne Fortuna-øjne – havde spillerne fra Hjørring fortjent bedre.
Der blev spillet op til rigtig mange målchancer – ikke mindst i 1. halvleg – men heldet var ikke med hele vejen igennem til afslutning. Fortuna kan god være indsatsen i Brøndby bekendt, og nu bør holdet have prøvet tilstrækkeligt mange situationer til, at det er rustet til pointhøst – første gang på Lørdag den 29. juli kl. 16:15 på Nord Energi Arena.
20200822 RED STILLINGENIMG 2351 002Lørdagens kampe i ligaen tyder ellers på, at det bliver et endnu mere spændende opgør end man er vant til. Overraskende har FC Thy Thisted Q efter tre sejre og én uafgjort lagt sig i spisen af ligaen med 10 points. Brøndby ligger på andenpladsen med samme pointtal hvorefter følger to hold HB Køge og FC Nordsjælland med hver 7 points og så kommer Fortuna på en femteplads med 6 points efter to sejre og to nederlag. Kolding Q har tre points efter lørdagens sejr over FC Nordsjælland.
DBU’s tabel her viser så at AGF og AaB ligger på en fælles sidsteplads. Den holder imidlertid ikke. AGF sejrede i lørdagens bundopgør med 3-0 over AaB, som nu er efterladt ene på sidstepladsen uden point.
Fortunas næste kamp i ligaen er på lørdag den 29. juli kl. 16:15 på Nord Energi Arena i Hjørring.

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin