Trist start for de danske mestre

Til tops 37J7027
At have størstedelen af spillet er ikke tilstrækkeligt, når man ikke kan score. Det måtte Fortuna sande lørdag eftermiddag på Nord Energi Arena. Her mødte de danske mestre seneste sæsons pokalfinalist FC Thy Thisted Q og thyboerne kunne rejse hjem med en sejr på 2-0. Og Fortuna kunne konstatere en trist sæsonstart.
Kampens 1. halvleg var en rodet forestilling med en del løben rundt og så total mangel på direkte spil og afslutninger. Fortuna havde dog et par oplagte chancer, som burde vær omsat i mål og en gang var bolden i mål, men målet blev annulleret for offside. I stedet blev det Thy Thisted, der efter 20 minutters spil bragte sig foran. Så stillingen ved pausen var 0-1.
Fra begyndelsen af 2, halvleg virkede Fortuna mere oplagt og chanceskabende. Men igen blev det Thy Thisted, der omsatte en enkelt chance i mål, så slutresultatet blev 0-2.
Thisted rykker DM37807Fortuna savne noget af den gejst, der i foråret førte holdet frem til det danske mesterskab, men Thy Thisted leverede en indædt præstation, så man kan sige at sejren og de tre første points var fortjent.
Skal Fortuna gøre sig fortjent til kampen i toppen af Gjensidige Kvindeliga skal der andre boller på suppen, og den suppe må gerne serveres, når det på lørdag går løs mod AGF i Århus.
Fortuna kunne ikke lørdag rejse sig oven på den åreladning holdet oplevede efter seneste sæson. Seks af holdets spillere forlod klubben. Håbet var, at de unge talenter, der tog over kunne stå for udfordringen. Men det lykkedes ikke. NiclaogChristina 37J7046
Fortuna har tre mere rutinerede spillere, der står parat til at komme på banen. Men det kan ikke ske inden de får arbejdstilladelse. De to amerikanere og en australier har kontrakter, der er accepteret af DBU, men de kan altså ikke komme ind på den endelige myndighedsaccept. Klubben håber, at disse formaliteter er på plads inden næste runde.
Kampen i tal.
20. minut 0-1 Line Saustrup Kristensen
77. minut 0-2 Line Saustrup Kristensen
Udskiftninger Fortuna ud Mathilde Carsten ind Signe Carstens, ud Olivia Bergmann ind Rebekka Frederiksen, ud Karen Holmgaard ind Lise Dissing
FC Thy/Thisted Q ud Michelle Sandfeld ind Lotte Bak Christensen, ud Malene Sørensen ind Clara Munch Jørgensen, ud Sahra Dyrehauge ind Nadia Søderberg.
Kampens dommer: Kasper Søndergaard Sørensen. Linjedommere: Tommy Toft Kristensen og Nynne Kristensen

 37J7100

Bedste Fortunaspiller IMG 9233I kampen mod FC Thy Thisted valgte hjemmeklubben kampens Fortuna-spiller. Valget faldt på en af dagens debutanter, Olivia Møller Holdt.

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin