Fleksibel amerikaner i Fortuna-truppen

REDPrint 20x30cm 7265
Det er en spiller, der skal tage et stort ansvar, hvad enten hun er i boldbesiddelse eller blot bevæger sig rundt på banen. Når 21-årige amerikanske BreBrenna DSC7668fritlagtrednna Rae Ochoa i løbet af ganske kort tid er en integreret del af Fortuna-truppen, er det en spiller, der kommer til at gøre en forskel.
Brenna Rae Ochoa har netop spillet Preseason 2020 med OL Reign og Nebraska University i USA.
Cheftræner Niclas Hougaard har store forventninger til sin nye spiller.
- Brenna er en spændende midtbanespiller, med en god pasningsfod og et stærkt spark. Samtidig kan hun - uden bolden - dække et større område, når hun fremtoner som en god bolderobrer med et aggressivt presspil, siger Niclas Hougaard.
- Vi får en spiller, som på trods af en ung alder, allerede har været en del af et af de store træningsmiljøer i OL Reign, og det er en spiller, der kommer til at tage et stort ansvar på banen, med og uden bolden.
- Vi synes, at vi med Brenna nu står stærkt på den centrale midtbane, og vi kan i endnu højere grad være fleksible på andre positioner. Vi dækker hinanden godt ind i det spændende kampprogram her i efteråret.

Publikum kan forvente at se et hold, der vil angribe det danske mesterskab fra første kamp. Vi har sammensat en virkelig stærk trup, med spillere der kan konkurrere alle steder; i Kvindeligaen, Pokalturneringen og ikke mindst i Womens Champions League her i efteråret.

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin