Europæisk topti

Rangering i topppen

2019 har været et forrygende år for Fortunas flagskib i Gjensidige kvindeliga.

Holdet går ud af året på ligaens førsteplads parat til at jagte såvel pokalmesterskab som guldet, Man kæmpede sig frem til ottendedelsfinalen i UEFA Woomens Champions Leagua, hvor der blev kæmpet heroisk mod den absolutter overmagt, Olympique Lyonnaise og nu slapper spillere og ledere en anelse af, inden det straks i januar går løs med sæsonforberedelserne.

De fornemme internationale resultater betyder, at Fortuna, som det ses,  er placeret på en europæsk Top Ti-liste udarbejdet af et fransk medie.

Klubben sagde farvel til trænersuccesen Carrie Kveton, og tager nu imod en ny cheftræner, den 27-årige Niclas Haugaard Hansen, der har haft enorm succes med U18-holdet og altså nu skal "bide skeer med de store"!

Ligaholdet skal straks i bgyndelsen af året til Berlin og "varme op" mod tyske storhold, og hjemme går det så løs i pokalturneringen mod Farum.

Det er ikke kun i fornemste række, der er udfordringer fra starten af 2020, Holdet i U18 DM satser på at genvinde det danske mesterskab, og så er det med en ny træner ved roret. Den 30-årige Rene Thorsted tager over som cheftræner her, og det kniber ikke med ambitonerne.

Sportschef Peter Envoldsen er uhyre tilfreds med den trænerstab, der er parat til at tage udfordingerne, og han ser frem til en yderst koordineret sæson, der skal vise resultater.

Fra redaktionens side skal der lyde et HELD OG LYKKE MED SÆSONEN!

GODT NYTÅR

 

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin