Fortuna oppe i gear...

Foto red 1
Elegant spil, velovervejet sikkerhed og vilje! Fortuna var for alvor kommet op i gear, da det søndag middag gik løs mod FC Thy Thisted Q på Sparekassen Thy Arena. Kombinationen af de mange egenskaber og talentet bragte holdet frem til en sikker 5-0-sejr i en kamp, hvor Fortuna-spillerne havde total kontrol med modstanderne. Foto red 2Den komfortable sejr betyder også, at Fortuna nu indtager førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga. Der er pointlighed mellem Fortuna og Farum men Fortunas målforskel er en enkelt bedre.
Allerede efter godt 10 minutters spil kom Fortuna foran, da Caroline Møller scorede – en scoring der fulgte pænt op på hendes to scoringer i midtugekampen i UEFA Womens Champions League mod albanske Vllaznia. 
Fortuna var totalt dominerende. Thy Thisted formåede dog at skabe lidt uro med et par omstillinger.
Men i halvlegens 34. minut var det Fortunas finske landsholdspiller, Sanni Franssi, der var på pletten og udnyttede en perfekt aflevering fra Caroline Møller til 0-2, hvilket var pausestillingen.
Et par minutter inde i 2. halvleg var det igen Caroline Møller, der stod for scoringen – denne gang til 0-3.
Få minutter senere valgte cheftræner Carrie Kveton, at skåne Caroline Møller, som blev taget ud og erstattet af Lise Dissing.
Foto red 3Også Sanni Franssi var kommet i målhumør, så i kampens 57. minut bragte hun Fortuna på 0-4 og tyve minutter senere fuldførte huns sit hattrick. En fornem pasning fra Agnethe Nielsen blev sikkert omsat i mål til kampens resultat 0-5.
Det var en nydelse at følge kampen i Thisted. En fornem spilopbygning og en passende tålmodighed sendte modstanderne på utalige løbeture, så det var et Thy Thisted-hold, som virkede totalt nedslidt, der slæbte sig fra banen efter dommerens afsluttende fløjt.
Nu er der spillepause mens diverse landshold er i kamp. Her har Fortuna tre med på a-landsholdet og seks på U19. Megen hvile bliver der ikke tale om for disse spillere.
En, der imidlertid får et meget ufrivilligt hvil, er landsholdsspilleren Karen Holmgaard. Hun har i længere tid været plaget af skader og nu er det blevet så slemt, at hun ikke kommer til at spille de nærmeste fem-seks uger. Det betyder, at hun er holdt ude fra landskampe, Fortunas næste UWCL-kamp og sandsynligvis resten af årets ligakampe.
Dagens kamp i tal
10. minut 0 – 1 Caroline Møller
34. minut 0 – 2 Sanni Franssi
47. minut 0 – 3 Caroline Møller
57. minut 0 – 4 Sanni Franssi
77. minut 0 – 5 Sanni Franssi
Udskiftninger:
Thy Thisted 54. Minut ud Michelle Sandfeld ind Beate Marcussen 62. minut ud Lotte Bak Christensen ind Cecilie Hygum Jensen, 84. minut ud Ida Kjeldsen ind Lotte Haaning.
Fortuna 52. minut ud Caroline Møller ind Lise Dissing, 62. minut ud Sofie Lundgaard ind Mathilde Carstens, 70. minut ud Emma Snerle ind Signe Carstens.
Kampens dommer Martin Hyldahl. Linjedommere Flemming Kvejborg og Pele Olesen.

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin