Største udfording i år

redigeret 37J2711red

Rivaler løber sammen på Nord Energi Arena

Der er ingen tvivl om, at Fortuna søndag kommer ud for årets største udfodring, når holdet tager i mod de evige rivaler fra Brøndby.

Sjællænder er kommet så absolut bedst fra start på en turnering, hvor de har som opgave at forsvare det danske mesterskab, mens Fortunas mål må være at generobre det. I 2018-19 delte de to klubber titler. Brøndby tog mesterskabet, mens Fortuna spillede pokalen hjem.

Men nu er det Gjensidige Kvindeliga 2019-20 det gælder.

Fortuna har 5 points på tavlen efter en sejr over VSK Århus samt uafgjort mod Farum og Thy Thisted.

Brøndby har seks points med sig til Hjørring efter at holdet i første runde blev idømt et nederlag på 3-0 til Farum på grund ef benyttelse af en ulovlig spiller, hvorpå det er blev til sejre over VSK Århus og Odense Q.

- Vi ser frem til en spændende kamp mod Brøndby. Begge hold har masser af talent, og giver altid hinanden god kamp, siger Fortunas cheftræner Carrie Kveton.

- Jeg er overbevist om, at der bliver tale om en intens og underholdende kamp.

Carrie 37J1580redbruges

 

For Carrie Kveton er søndagens kamp forbundet med yderligere en oplevlse. Den amerikanske cheftræner har netop været til eksamen, så hun nu stiller op med et internationalt Pro Licens i hånden. Carrie Kveton har - støttet af såvel DBU som UEFA - gennemført det yderst strenge trænerkursus, der medfører, at hun er den tredje kvinde i dansk fodbold, der står med den fornemme licens. 

Tidligere har Lene Terp og en anden amerikaner - Denise Reddy - erhvevet Pro Licens. Denise Reddy var føste amerikaner med licensen og nu altså Carrie Kveton som nr. to. 

Carrie er allerede blevet lykønsket i sin klub, og mon ikke der bliver en ekstra klapsalve til hende søndag eftermiddag på Nord Energi Arena.

Kampen mod Brøndby fløjtes op 13:30.

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin