Agnethe tager et år mere i Fortuna

red 37J8948

Det vil den lynhurtige sjællænder bruge til at vise sin værdi

Fortuna har forlænget samarbejdet med 20-årige Agnethe Nielsen. Agnethe, der havde debut på Fortunas 3F-ligahold den 15. august 2017, kom kun til at være aktiv i otte måneder. Den 12. maj 2018 pådrog hund sig en alvorlig korsbåndsskade i en udekamp mod Kolding Q.
- Agnethe er en spiller med ekstrem fart, og hun har demonstreret enorm ihærdighed efter at det var muligt at gå i gang med genoptræningen. Hun er fantastisk godt på vej tilbage, og vi forventer meget af hende, når hun er klar til at gå på banen til næste sæson i efteråret, siger sportschef Peter Enevoldsen.
12 Agnete Nielsen 12x red- Vi har forlænget Agnethes aftale med et år, så vi har hende til rådighed frem til sommeren 2020, Jeg er overbevist om, at hun vil bruge tiden til at bevise, at Fortuna gjorde ret i at hente hende til Hjørring!
Agnethe Nielsen kom til Fortuna fra BSF i Ballerup, hvor hun spillede fra 2014 til 2017. Hun havde sine første fodbold år i Hørve IF på Sjælland. Her begyndte hun i 2005 som seksårig og blev i barndomsklubben indtil BSF blev tillokkende. Der er ikke tvivl om, at hendes talent udviklede sig her. I Fortuna er man også sikker på, at der er endnu flere trin i den udvikling.
Agnethe kom til Fortuna sammen med bl.a. tvillingerne Karen og Sara Holmgaard, der begge har haft landsholdsoptræden. En sådan er også attraktiv og langt fra umulig for Agnethe Nielsen.

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin