Fortuna vil satse til det sidste

RED 37J2753
En kamp om æren når Fortuna står over for Brøndby i København
 Lørdag går det løs mod årets danske mestre. Fortuna møder Brøndby på banen på Københavns vestegn, og selv om placeringsspændingen er udløst, bliver der garanteret tale om et spændende opgør når årets guld- og årets sølvvindere tørner sammen.
- Vi ser frem til at møde Brøndby! Mesterskabet er ganske vist placerer hos dem, men det betyder så, at vi kan gå på banen uden nerver og spille kampen igennem med stor frihed, siger Fortunas cheftræner Carrie Kveton.
- Vi fandt en rigtig god rytme og flow i opbygningen af vores spil i kampen onsdag aften mod Thy Thisted her hjemme i Hjørring.
Vi har gjort positive fremskridt, når vi har benyttet det, spillerne har arbejdet med ved træningen.
Nu skal vi sørge for at afslutte sæsonen stærkt, og jeg er sikker på, at pigerne vil være 100% motiverede og give alt, hvad de har i sig.
Kampen lørdag eftermiddag er året sidste ligakamp, men det er ikke sidste møde mellem de to ærkerivaler. Nu har Brøndby med sine 35 points fravristet Fortuna det danske mesterskab. Men Fortuna får chance for revanche, når det lørdag den 18. maj drejer sig om finalen i Sydbank Kvindepokalen. Her har Fortuna chancen for at hente den pokal, som Brøndby spillede sig til i 2018.
Det er to meget interessante opgør, der venter her mellem Danmark to kvindetopklubber.
Fortuna har arrangeret bustur til pokalfinalen. Der er mulighed for at tilmelde sig HER!

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin