Fortuna sikrer fremtiden

REDSnerle 37J3023
Forlænger aftale med stortalent, der banker på døren til fast landsholdsplads
En kontraktforlængelse står som et klart udtryk for at Fortuna satser på at sikre fremtiden og videreudviklet talentet.
De nuværende danske mestre har netop lavet en kontraktforlængelse på to og et halvt år med 18-årige Emma Snerle og der er flere forlængelser på vej.
10 Emma Snerle fritlagt-Det er virkelig glædeligt, at det er lykkedes at forlænge kontrakterne med Snerle, der i den grad sætter et positivt præg på Fortunas hold, siger klubbens kommende sportschef Peter Enevoldsen.
- Jeg er ikke i tvivl om, at Fortuna får enorm glæde af Emma Snerle, når hun fortsætter sin udvikling i klubben, og jeg er overbevist om, at det ikke varer længe, inden vi finder hende som fast spiller i den danske a-landsholdstrup.
Snerle har ydet enormt under sin deltagelse på ungdomslandsholdene, og hun er en spiller, der kommer til at løfte kvaliteten på dansk kvindefodbold.
Indtil nu har Emma Snerle spillet 36 kampe på Fortunas ligahold, hun har 36 kampe på ungdomslandshold og en kamp på a-landsholdet.
Det er en glad og tilfreds Peter Enevoldsen, der knitrer med kontraktpapirerne. Han står over for flere store opgaver i den nærmeste fremtid, når han skal skabe en harmonisk ligatrup, som kan være med til at føre Fortuna frem i såvel nationale som internationale opgør.Peter 37J1758redx

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin