Fortuna meget tæt på andenpladsen

Red Snerle 37J8441xxx
Tre points i København lørdag er næsten ensbetydende med, at Fortuna slutter grundspillet på 3F-ligaens andenplads og herved får to points færre end Brøndby, der uden tvivl slutter i toppen, med til forårets slutspil.
Lørdagens modstander er B93, der ikke er kommet så godt i gang med sin første sæson i 3F-ligaen. Københavnerne har kun klaret to uafgjorte kampe og dermed kun to points. Det placerer holdet på bundpladsen.
Når vi kun tør skrive “næsten sikker” på andenpladsen skyldes det, at VSK Århus har mulighed for at kile sig ind mellem de to tophold, der hver har kun to kampe tilbage, mens VSK Århus mangler tre opgør bl.a. mod Fortuna i årets sidste kamp.
Fortuna er storfavorit i lørdagens kamp. Det er så godt som utænkeligt, at B93 frarøver danmarksmestrene points. I de seneste kamp er Fortuna igen kommet på sporet af scoringer.
Først blev BSF besejret med 5-1 og onsdag aften hentede holdet en 3-1-sejr med hjem fra Kolding.
Fortuna ligger nu nummer to med 29 points. Umiddelbart efter og med en kamp færre ligger så VSK med 24 points. Århusianerne kan således nå op på 33 points. Det kræver sejr over BSF, Kolding Q og Fortuna.
Årets og grundspillets sidste kamp kan blive uhyre spændende. Her mødes VSK og Fortuna på Nord Energi Arena i Hjørring. Den kamp kan blive afgørende for andenpladsen og sikring af uhyre vigtige slutspilspoints.
Foruden lørdagens kamp mod B93 har Fortuna kun kampen mod VSK lørdag den 1. december tilbage. Der er ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne er opsat på at præstere og hente fuld pointsgevinst. Så, den kolde tid kan nemt blive varm på banen.
 
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin