Hentede tre points – som de skulle

Red00EJ4282xx
Et straffesparksmål – vel at mærke til Kolding Q - efter 32 minutter satte Fortuna i gang, og holdet fra Hjørring skulle så kun bruge yderligere et minut inden der blev udlignet.
Nu begyndte det at køre mere elegant, og efter yderligere 11 minutter kom Fortuna foran i Kolding og kunne så gå til pausen med en et måls føring.
De to mål i første halvleg blev begge scoret af unge spillere. Først scorede Emma Snerle til 1-1 og så var det Caroline Møller, der satte bolden i mål til føringen 1-2.
Med den stilling og det spil Fortuna demonstrerede i den sidste del af første halvleg ville det være ganske realistisk at lade tankerne gå i retning af en større sejr. Sådan gik det imidlertid ikke. Det blev ved den pligtsejr, som Fortuna-spillerne skyldte sig selv og holdets tilhængere.
I anden halvlegs 41. minut var Tamires Gomes del Britto ene om at score, men det var altså også tilstrækkeligt til, at Fortuna kunne rejse hjem til Hjørring med sejren og de tre points,
En større sejr ville have været klædelig mod et Kolding-hold, der virkede både ideforladt og modløst.
Men det var en rimelig uheldig bane, at spille på. Den var knoldet og uvant samt uhyre tør, så spillerne havde problemer med at styre en springende bold.
- Jeg synes, at vi kan være godt tilfredse med kampens resultat, og at vi tager hjem med de tre points, ikke mindst taget den svære bane i betragtning, siger holdets assistenttræner, Peter Enevoldsen efter de 90 minutters kamp i Kolding.
- Selvfølgelig var der ting, vi kunne have gjort bedre, men jeg synes alligevel, at præstationen var OK. Ikke mindst kan vi være meget tilfredse med, at der igen er kommet gang i scoringen.
Især de unge på Fortuna-holdet var på tæerne, og deres spil, er med til at skabe yderligere tro på fremtiden.
Uheldigvis blev 19-årlige Caroline Møller, der scorede Fortunas andet mål et minut inden pausen, skadet 13 minutter inde i anden halvleg. Caroline Møller fik et slag over en tå. Det er meningen, at den torsdag skal røntgenfotograferes. Så viser det sig, hvor omfattende skaden er. Fortuna håber, at hun - sammen med de øvrige spillere - er klar til lørdagens kamp mod B93 i København.
B93 tabte onsdag aften 8-0 til topholdet Brøndby og indtager ligaen sidsteplads. Opgaven i København skulle således være overkommelig. Med en sejr her kan Fortuna konsolidere sin andenplads og lægge så megen afstand til ligaens nr. tre, VSK Århus, så hjørringenserne runder grundspillet af på andenpladsen og går ind i forårets slutspil kun to points efter Brøndby.
Kampen i tal:
32 minutter 1-0 straffespark Louise Eriksen, 33 minutter 1-1 Emma Snerle, 44 minutter 1-2 Caroline Møller, 49 minutter 1-3 Tamires Gomes Del Britto.
Udskiftninger:
Fortuna: 58 minutter ud Caroline Møller ind Florentina Olar, 68 minutter ud Sarah Thrige ind Ida Guldager.
Kolding: 58 minutter ud Ea Rasmussen ind Mette Lorentzen, 69 minutter ud Lotte Troelsgaard ind Pernille Gohr, 79 minut ud Caroline Arendtsen Jensen ind Isabella Bryld Obaze ,

Dommer Nanna L. Andersen, Linjevogtere Line-Maria Rasmussen2 minutter straffespark og Philip Jacobsen.
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin