Fortuna sendt fra Brøndby med stort nederlag

red 00EJ2725
Første halvleg var godkendt, men så gik det helt galt i anden halvleg på Brøndby Stadion lørdag eftermiddag. Fortuna blev sendt hjem med et nederlag i en størrelsesorden, man ikke har set mage til i de seneste år. 4-0 til Brøndby, der hermed i den grad slog sin førerposition i 3F-ligaen fast og distancerede Fortuna, der nu for første gang i flere år er nede på ligaens tredjeplads passeret af VSK Århus, der lørdag hjemtog en sejr på 4-0 over B93.
Placeringen i toppen er nu Brøndby 28 points, VSK Århus 24 points og Fortuna 23 points. De tre hold har alle spillet 10 kampe.
Fortuna var udsat for noget af en chokstart, da der kun var spillet 6 minutter inden Brøndby scorede. Det var Fortunas landsholdsspiller, Karen Holmgaard, der frarøvede en Brøndbyspiller bolden lige på kanten af straffesparkfeltet. Fortunaforsvaret var lamslåer over frisparkskendelsen og betegnede episoden som et meget, meget tyndt frispark og mente, at det ikke burde være dømt.
Men Fortuna rejste sig og spillede resten af første halvleg mindst lige op med Brøndby, så håbet var stadig tændt, da holdene gik til pause. Men i anden halvleg tog Brøndby fat og Fortuna-holdet spillede nærmest en statistrolle.
Brøndby skabte de chancer, der skulle til, og chancerne blev udnyttet.
Fortunas formand, Jette Andersen, overværede kampen i Brøndby, og var naturligvis skuffet over det knusende resultat.
- Vores piger er meget bedre, end det vi så i Brøndby, og jeg forstår udmærket deres skuffelse. Jeg er overbevist om, at de i næste kamp om 14 dage igen er på torppen, siger Jette Andersen.
- I dag er de helt nede i kælderen, men når de kommer på træningsbanen i næste uge, skal de nok komme op.
Det skal ikke være en undskyldning, men spillerne har i den seneste tid været hårdt belastet. Der er spillet mange kampe, og der har ikke været plads til hvil ind imellem, da langt de fleste deltager i landskampe og landsholdssamlinger. Nu er der 14 dage til kampen mod BSF i Hjørring, og så skal der nok blive noget der er værd at se på!
Kampen i tal mm.
6 min 1-0 Nanna Christiansen på frispark lige fra kanten af feltet.
51. minut 2-0 Rikke Sevelke
72. minut 3-0 Mille Geil
82. minut 4-0 Olga Athimen
49. minut gult kort til Brøndbys Mille Geil
Udskiftninger: Fortuna 59. minut ud Caroline Rask og Florentina Olar ind Karoline Møller og Sara Holmgaard.
Brøndby 68. minut ud Ria Oling ind Olga Ahtinen, 80.minut ud Mille Geil ind Frederikke Lindhardt, 90. minut ud Nanna Christiansen ind Lærke Tingleff Søndergaard.
Kampens dommer: Frida Mia Klarlund Nielsen, linjevogtere Line-Maria Rasmussen og Sidsel Fabricius Rasmussen.
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin