Svært CL-start for Fortuna

svaerkamp2018

 

Med et nederlag på 2-0 på udebane til Fiorentina i Fortunas første kamp i dette års UWCL, har vendelboerne fået en vanskelig start på den europæiske turnering.
Begge hold begyndte nervøst og smed mange bolde væk, og da Ilaria Mauro efter ni minutter bragte hjemmeholdet foran efter en fejl hos gæsterne, begyndte det at se lidt vanskeligt ud for Fortuna. Med et enkelt mål ville gæsterne ikke blot bringe balance i regnskabet men også skabe et godt udgangspunkt for returopgøret på Nord Energi Arena.

Fortuna gik da også frisk til sagen og fik sig kæmpet fint tilbage i kampen. Spillet blev resten af 1. halvleg meget mere ligeligt fordelt, uden at Fortuna dog for alvor var i stand til at true italienernes mål.

Efter pausen var det tydeligt, at Fortuna jagtede den vigtige udligning og dermed en god chance for at komme tilbage i kampen. Derfor var det også en spand kold vand i ansigtet, da Alice Parisi efter 63 minutter kunne øge føringen efter kaos i danskernes forsvar. Pludselig var Parisi helt alene med bolden lige foran Hannah Seaberts mål. Den amerikanske målvogter, der stod en glimrende kamp, havde ingen chance for at afværge scoringen fra ganske tæt hold.

Fiorentina er et godt hold, der ikke mindst viste sig farlig på kontra, og hjemmeholdet så ud til at have kampen mere eller mindre under kontrol. Et par gode langskudsforsøg fra indskiftede Sanni Franssi var det tætteste, Fortuna kom på en scoring, så hjemmeholdet havde ikke det store problem med at køre sejren komfortabelt i hus.

Sanni Franssi viste mange lovende takter og ser ud til at blive en gevinst for de forsvarende danske mestre.
Foruden indskiftningen af finske den finske angriber, blev 17-årige Emma Snerle også et frisk pust, da hun blev sendt på banen med små 20 minutter tilbage. Med fem minutter tilbage valgte cheftræner Carrie Kveton at skifte anfører Janelle Cordia ud med Caroline Møller.

Onsdag den 26. september kl. 19 tager Fortuna imod Fiorentina Women’s FC, og her handler det kun om ét for hjemmeholdet: Mål, og mindst to af slagsen for at få omkamp og gerne tre, så holdet klarer sig videre til tredje runde.

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin