Henter Signe Bruuns afløser i Finland

Sanni og Jeanelle red IMG 1105 00000003 S
Den 23-årige finske angriber Sanni Franssi er trådt ind på Fortunas 3F-hold som afløser for Signe Bruun, der først på ugen trådte ind i et kontraktligt forhold med den europæiske storklub Paris Saint Germain.
Den nye Fortuna-spiller er trukket i udebanetrøjen og hun blev hjertelig modtaget af Fortuna kaptajn, Jeanelle Cordia.

Sanni Franssi har vundet flere finske mesterskaber, og hun har en international karriere bag sig. I 2016-17 spillede hun i FC Zürich Frauen og scorede 18 gange for dette hold. Så vandt hun sammen med FC Neunkirchen det svejtsiske pokalmesterskab og blev nr. 2 i ligaen. Hun har tillige spillet for den italienske serie A klub Juventus.
Sanni Franssi kom til Hjørring i sidste uge og deltog i træningen, så hun kunne debutere i 3F-kampen i Odense lørdag.
Sanni Franssi har spillet adskillige ligakampe i Finland, og hun har repræsenteret Finland på landsholdet.
Sanni Franssi kom til Hjørring i sidste uge og deltog i træningen, så hun kunne debutere i 3F-kampen i Odense lørdag.

Sanni RED IMG 1359- Sanni Franssi er en meget hurtig angriber, der er i besiddelse af en række kvaliteter, som Fortuna nok skal formå at understrege og udnytte. Vi er glade for at have en sådan profil i klubben, hvilket vi kan takke cheftræner Carrie Kveton for. Carrie fik øje på Sanni, og så betød trænerens gode netværk, at vi nu har yderligere en klassespiller. Jeg tror på, at hun vil markere sig på holdet, som hun ganske givet vil bidraget positivt til i såvel de hjemlige ligakampe, som i kampene i UWCL, hvor den første kamp spilles mod Fiorentina i Firenze onsdag, siger elitechef Jacob Larsen.
- Vore piger får en holdkammerat, der kan være med til at løfte kvaliteten, så det fremover fortsat er interessant at gå til 3F-kvindefodbold i Hjørring, Nu skal vi bare have publikum til at bakke Sanni Franssi op og i øvrigt stå bag hele holdet.
Sanni Franssi kom på banen i Odense i de sidste 20 minutter lørdag, og var straks med til at gøre spillet mere intensivt.
Første gang, hjemmepublikum får lejlighed til at stifte bekendtskab med Sanni Franssi, er i kampen mod B 93 på Nord Energi Arena søndag den 16. september kl. 16.30
 
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin