Møder Odense Q, der hungrer efter points

Red 37J3654x 
Efter tre ugers kamppause er Fortunas 3F-ligahold klar til at tage fat på en hård periode med tre kampe om ugen i de næste tre uger. Første kamp i den serie spilles lørdag den 8. september mod Odense Q på kunstgræsset i Marienlyst Centret.
- Odense Q er sikkert meget opsat på at få de første point i denne sæson, der er indledt med tre nederlag i de forgående første kampe, siger Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi ved, at ingen kampe er vundet på forhånd! Derfor skal der arbejdes hårdt i duellerne lige fra første fløjt, og vi skal forsøge at holde tempo i kampen, så Odense kommer ud at løbe mange meter. Hvis vi arbejder med det skal vi nok komme til chancer i kampen.
Senest Fortuna spille mod Odense Q i Marienlyst Centret var det under vejrmæssigt horrible forhold. Snestorm og ringesigtbarhed.
- Vi får heldigvis ikke snestorm som i foråret, så mon ikke der er basis for en god kamp, slutter Peter Enevoldsen.
Men Odens Q er kommet dårligt fra start her i efteråret og nu hungrer efter det første points, er det gået nogenlunde i Fortunas første kampe. Uafgjort 1-1 mod BSF i premierekampen var dog ikke tilfredsstillende, mens 5-1 over Thy Thisted i kamp nr. to er godkendt.
Fortuna har bl.a. benyttet den seneste tids kamppause til en kvalitets træningsturnering i Nordspanien, så det skulle alt andet lige være et veloplagt Fortuna-hold, der lørdag møder de fynske piger.
Kampen i Odense kan tillige betragtes som opvarmning til UEFA Womens Champions League-kampen onsdag den 12. september i Firenze. Her er modstanderen italienske Fiorentina, som senest har ekspederet Fortuna ud af UWCL.
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin