Spændende trænermix i Fortuna

To spiller sammen
Trænerkabalen i Fortuna Hjørring er faldet på plads. Tidligere assistenttræner Carrie Kveton blev for 14 dage siden ansat som cheftræner og afløste sin hidtidige chef, Brian Sørensen, der havde valgt at sige sit job op og investere al sin tid i erhvervsvirksomheden Goal Station.
Fortuna var lykkelig over, at Carrie Kveton sagde ja til at springe til, og nu er rokeringen fuldført.
56-årige Peter Enevoldsen er blevet antaget som Carrie Kvetons assistent. De to skal sammen kæmpe for at føre Fortunas 3F-ligahold frem mod såvel et dansk mesterskab som pokalmesterskabet.
Til web portrat
Det er en herre med erfaring, Carrie Kveton får ved sin side. Peter Enevoldsen har bemærket sig såvel som spiller som træner i dansk topfodbold på herresiden.
I 1981-1985 var han at finde hos AaB. Midt i 80øerne havde han et par år i Borussia Mönchengladbach og hos østrigske Linz.
Hjemme igen sluttede han sin aktive karriere i AaB og Nørresundby BK.
Fra først i 90erne har Peter Enevoldsen haft flere trænerjobs. Han har således været en skattet assistenttræner i bl.a Viborg FF, Sønderjyske E og her senest hos Randers FC.
- Det gjorde os glade, da Carrie Kveton sagde ja til at indtræde som cheftræner, og nu synes jeg, at det er fantastisk at få en aftale med Peter, siger formanden for Fortunas eliteudvalg, Kim Brix.
To traenere
- Jeg glæder mig til at følge det fremtidige samarbejde mellem Carrie og ham. Det giver et realistisk håb om et dansk mesterskab til sommer.
Noget tyder på, at eliteudvalgsformanden har noget at have håbet i. Carrie Kveton og Peter Enevoldsen ser fra start ud til, at have en god fælles kemi og supplerer hinanden, så deres indsats med det talentfulde Fortuna-hold kan bære frugt. I årets første træningskamp mod den norske Oslo-klub Vålerenga stod de to sammen ved sidelinjen, hvorfra de animerede spillerne til en indsats, der førte til 3-0-sejr. Signe Bruun score to gange og Caroline Smidt en.
Mandag kl.18 spilles træningskamp nr. 2 på kunstgræsbanen i Hjørrings Park Vendia mod svenske Gøteborg FC.
-
 
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin