Brian Sørensen afløses i Fortuna

 
Brian og Carriexx
Fortuna Hjørrings elitehold i 3F - ligaen skal have ny cheftræner!
Brian Sørensen, der gennem de seneste fem år har haft stor succes med Fortuna, skal bruge mere tid på udviklingen af sit store, ekspanderende erhvervsprojekter - Goalstation. Det medfører forretningsrejser Verden over, og så skal der andre kræfter til på ”hjemmebanen” for at føre Fortuna videre i 3F -ligaens slutspil
Her er det faldet helt naturligt, at antage Brian Sørensens højre hånd gennem de seneste år, den amerikanske co-cheftræner Carrie Kveton!
Det er således Kveton, der nu følger med Fortuna ind på slutspillets førsteplads og skal forsøge at bevare den position frem til et dansk mesterskab og et pokalmesterskab!
Fortuna havde egentlig en løbende kontrakt med Brian Sørensen, men klubben har respekteret trænerens ønske om at arbejde med udviklingen af Goalstation.
- Samtidig med, at vi beklager, at det er blevet nødvendigt at sige farvel til Brian Sørensen i denne omgang har vi fuld forståelse for, at han vil koncentrere sig om det Goalstation-koncept, han brænder for, og som vi har haft gode oplevelser med her i Fortuna, siger klubbens formand Jette Andersen.
- Vi har i det hele taget haft fem gode år med Brian Sørensen og er ham meget taknemmelig for det engagement, han har lagt for dagen her i vores klub. Det har givet gode sportslige resultater både i den hjemlige liga og i UEFA Champions League.
- Det er vemodigt at skulle tage afsked med Brian Sørensen.
På den anden side er vi i den favorable situation, at Brians assistenttræner, Carrie Kveton, har indvilget i at føre arbejdet med 3F-truppen videre.
Carrie er en yderst kompetent afløser. Hun har allerede i dag en meget stor andel i den succes, Fortuna har med 3F-holdet.
Vi ser med stor optimisme frem til resultaterne af Carries arbejde.
Allerede i dag har Brian Sørensen Goalstation-anlæg stående flere stede rundt om i fodbold-verdenen.
Goalstation-konceptet er et væsentligt “redskab” i den omfattende, individuelle træning, Brian Sørensen har arbejdet med i Hjørring!
Fortuna ventes at have en assistenttræner til Carrie Kveton på plads en af de nærmeste dage!
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin