Fortuna slutter med julerier

VSK.pngx
Lige netop inde i julemåneden runder Fortunas 3F-hold grundspillet af, og der satses på at det sker i en passende julestemning, og at julehumøret bevares efter kampen.
Kampen spille på Nordenergi Arena lørdag kl. 14 og modstanderen VSK Århus. Det er grundspillets nr. 1 og nr. 3 der mødes, og det skal ske i 0overværelse af nissehueiklædte tilskuere. 200 huer med Fortuna-logo bliver delt ud, der afvikles julekonkurrencer med gavekort-præmier i pausen, og der er mulighed for at købe og varme sig med gløgg og æbleskiver.
Hvad angår selve kampen er det et veloplagt Fortuna-hold, der går på banen indstillet på at forsvare sin førsteplads, så slutrunden i foråret kan startes fra fører positionen.
- Vi står nu over for et velfortjent vinterhi med den bedst tænkelige udsigt, nemlig til et forår hvor vi indleder ligaens slutspil fra en førerposition og med en klar udsigt til et dansk mesterskab og pokalmesterskabet, siger cheftræner Brian Sørensen.
- Det er årets sidste kamp, vi har her på hjemmebane, og den skal simpelthen ende med en sejr. Vi vil overvintre på toppositionen.
Efter nederlaget i Brøndby har vi fundet en helt anden motivation og energi frem, og det skal vi ud at vise lørdag.
Vi ved, at VSK forsvarer sig godt, så vi skal også være åbne for at spille med tålmodighed. Det kan godt tage nogen tid at nedbryde deres spil.
Med en sejr i denne kamp, har det trods alt været et godkendt efterår.
Vi har et ungt hold, som kun bliver bedre. Desværre endte Champions League eventyret for tidlig, men vi kommer stærkere tilbage næste år.
I Fortuna håber man på, at der møde mange tilskuere for at bakke holdet op.
Forud for denne kamp har Fortuna 36 points og indtager førstepladsen. VSK Århus er på tredjepladsen med 22 points, og imellem de to hold ligge Brøndby på andenpladsen med 31 points. Såvel VSK Århus som Brøndby har en kamp færre end Fortuna. Det vil sige, at en Fortuna-sejr lørdag er nødvendig, for at de grønne fra Hjørring kan være sikre på førstepladsen efter grundspillet.
Lørdagens kamp skal naturligvis helst ses på Nordenergi Arena, men skulle man være forhindret er der mulighed for at følge slaget derhjemme. Fortuna-VSK streames på Mycujoo og på Fortunas hjemmeside.
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin