Vi skal sætte os på spillet fra start

Brian 37J8037
Vi gør alt, for at søndagens kamp bliver en fodboldmæssig oplevelse.
BSF er et meget spændende hold, der gennem de seneste kampe har opnået resultater, som kun kan give masser af selvtillid, siger Fortunas cheftræner, Brian Sørensen.
-Derfor skal vi lige fra kampstart sætte os på spillet og styre begivenhederne. Vi skal satse på at begrænse BSF plads til at spille.
Det er en uhyre vigtig kamp, der søndag kl. 13 fløjtes op på Nord Energi Arena.
Selv om Fortuna altid er høflige over for sine gæster, skal BSF, der i øjeblikket er på ligaens tredjeplads, ikke forvente, at gæstfriheden udvikler sig til, at der bliver givet ved dørene.
Der er således lagt op til en underholdende kamp, hvor mange mål gerne skal blive en stor del af underholdningen.
-BSF kommer garanteret med et hold, der også satser på elegant fodboldspil, så jeg er overbevist om, at alle banens spillere får en fin søndagsoplevelse, slutter Brian Sørensen.
Det samme bliver dagens tilskuere trakteret med. Ikke mindst fordi Fortuna i seneste lørdags kamp indkasserede et nederlag i København og hermed forærede Brøndby 3 points. Københavnerne reducerede Fortunas forspring i toppen, så nu er de grønne tvunget til fuld gevinst, når Fortuna skal slutte grundspillet på førstepladsen.
Forud for søndagens kamp er Fortuna i spidsen med 33 points, hvilket er 5 flere en Brøndby, der dog har spillet en kamp færre. Foruden søndagens kamp har Fortuna yderligere én ligakamp her i efteråret. Det er mod VSK Århus lørdag den 2. december på Nord Energi Arena. Seks points i de to sidste kampe er et must, når grundspillet skal vindes.
Brøndby, der her i weekenden spiller mod Varde, mangler også Kolding Q og Vejle. Der er altså mulighed for yderligere ni points.
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin