Stor afstand mellem top og bund

Alle
Det er ikke alene pointmæssigt, der er stor afstand mellem top og bund i 3F-ligaen. Det er også spillemæssigt.
Det blev kampen på Nordenergi Arena mellem topholdet Fortuna og næstsidste Vejle et klart bevis på. Slutresultatet blev 6-0 og den procentvise spilfordelingen blev 98-2.
De 6-0 var ikke ét mål for stort, og det kunne nemt være blevet til mere, hvis ikke Vejle-spillerne i forsvaret mere eller mindre tilfældigt var kommet i vejen for bolden.
Vejle pakkede fra kampens start i forsvaret, og det gjorde opgaven vanskelig for Fortuna. På intet tidspunkt forsøgte Vejle at spille fodbold. Det var et sparkeri.
Fortuna spillede nydeligt, og der blev lejlighed til at prøve et par af de nye, unge spillere.
Der var således debut til U19-målmanden Sandra Bjørn Jacobsen, der fik en helt igennem stille dag. Kun en gang var Vejle i nærheden af målet, og det var ganske ufarligt.
Emma Strøm Snerle kom i anden halvleg ind i angrebet. Det var anden gang, hun var med, og hun fik lejlighed til at vise, at der er talent og vilje – en spiller Fortuna kan vente sig meget af.
Fortuna spiller nydeligt, og søndagens kamp kan med lidt god vilje betragtes som rimelig opvarmning til den kommende søndag topopgør mod Brøndby i København.
Med de tre points søndag konsoliderede Fortuna sin førsteplads. Der er nu 33 points i tabellen, hvilket er 8 points flere end Brøndbys.
Alt tegner således til, at Fortuna kommer ud af grundspillet på en førsteplads.
Kampen i tal:
3. min. 1-0 Tamires Gomes, 11. min. 2-0 Agnete Nielsen, 35. min. 3-0 Signe Bruun, 38. min. 4-0 Laura Frank, 47. min. 5-0 Karoline Smidt Nielsen, 69. minut 6-0 Karen Holmgaard.
Udskiftninger. Vejle: 25. min. ud Marie Lynge Olesen ind Josefine Valbak, 64. min. ud Nicoline Boeriis ind Julie Lauenstein, 67. min ud Sara Riber ind Sascha Nielsen.
Fortuna: 46. min. Ud Frederikke Thøgersen ind Karoline Smidt Nielsen, 60. min. ud Agnete Nielsen ind Emma Strøm Snerle.
Kampens dommer: Jacob Stausgaard Kobberrød, linjevogtere Jan Falberg Jensen og Steffen Møller Christensen.
Holmgaard
Agnete
 
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin