Endnu engang top og bund

Signe Bruun
Signe Bruun scorede det enlige mål og blev matchvinder i Vejle. Skal hun også score, når hun trækker i hjemmebanetrøjen?
 
Søndag den 5. november kl. 13 skal publikum på Nord Energi Arena igen opleve et top-bund-opgør. Senest det skete var det mod ligaens absolutte bundhold, Varde, og her blev det til en sejr på 8-0. Søndag drejet det sig om næstsidste i ligaen, Vejle. Fortuna har med sin 30 points ti gange så mange, som Vejle, der ved tre uafgjorte kampe kun har samlet 3 points og altså ligger på næstsidste pladsen.
- En kamp mod Vejle er altid en udfordring, som kræver en seriøs tilgang. Selv om der denne gang mere udpræget er tale om en kamp mellem hold i hver sin ende af skalaen, går vi på banen for at demonstrere det bedste fodbold, vi kan præstere, siger cheftræner Brian Sørensen.
Senest Fortuna mødte Vejle var det på deres bane, og her blev sejren så beskeden som 1-0. Signe Bruun var målscorer, da hun efter 37 minutters spil stod for det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet.
Søndag satses der på at score mere samtidig med, at modstanderens score skal holdes nede.
Fortuna løb ind i en enorm skuffelse i årets champions league, hvor holdet røg ud i opgøret mod italienske Fiorentina.
Til gengælds går det godt i 3F- og pokalturneringen.
- Vi topper ligaen, og vi er stadig med i pokalturneringen, hvor vi næste gang, tirsdag den 14. november, skal til Fyn og spille mod Næsby, så her er der lyse udsigter, siger Brian Sørensen videre.
- Nu skal vores hjemmepublikum have en god oplevelse såvel spille- som resultatmæssigt.
Fortuna har udfordringer på målmandsposten. I fredagens kamp ude mod KoldingQ blev Maria Christensen alvorligt skadet. Der venter hende en længere pause.
Det betyder, at Fortuna skal arbejde med to nye målmænd. Anna Louise Kaas, der trådte til i Kolding, er med igen, og så er U18-målmanden Sandra Bjørn Jacobsen kommet med i truppen.
De er begge parat til at tage udfordringen op, og hele holdet er indstillet på, at der skal kæmpes for, at bevare 1. pladsen grundspillet ud.
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin