En ????? situation...

Jette 1Fortunas formand Jette Andersen fortvivlet og arrig
Der findes ikke en rimelig dækkende betegnelse for det, der er sket i kølvandet af håbløse forhandlinger mellem DBU og spillernes forening – eller også er der adskillige betegnelser, den ene værre end den anden: Katastrofe, farce, ansvarsløshed, uværdigt ....
En ting er dog sikker, efter at kvindernes VM-kvalifikationskamp mellem Sverige og Danmark blev aflyst af UEFA, oven på de danske spilleres erklæring gående ud på, at de ikke ville stille op:
Dansk kvindefodbold har fået et alvorligt knæk - et forhold, vi ikke kan leve med!
I et naivt håb om, at parterne kunne finde hinanden, har vi som klub under forhandlingsforløbet holdt os tavse. Det kan vi ikke længere!
I de seneste år har vi i Fortuna kæmpet for dansk kvindefodbold.
Vort frivillige bagland, vore trofaste sponsorer, en trofast fanskare og mange flere har stået på hovedet for, at vi kunne give vore spillere en god tilværelse og mange gode oplevelser.
Indtil nu har det været anstrengelserne værd. Men nu er den uforsonlige indstilling, der demonstreres af DBU og spillerforeningen, ved at ødelægge det hele.
Det er uværdigt!
Som en af landets to kontraktklubber har vi hele tiden arbejdet på at hæve kvaliteten i kvindefodbold. Det kommer til udtryk både nationalt og internationalt. Gode resultater i den hjemlige turnering og deltagelse i UEFA Womens Champions League har gjort os til dansk kvindefodbolds slagskib. Nu er skibet ved at blive skudt i sænk.
Jeg er overbevist om, at vore spillere – de på landsholdet og de herhjemme - ikke ønsker den situation, som de er tvunget ud i.
Kort før det hele brød sammen henvendte jeg mig til Fortunas spillere i landsholdstruppen:
Hej landsholdsspillere!
Få dog spillet den landskamp!!!!
Det her handler ikke kun om jeres fremtid på landsholdet, men også om vores klub. Der er ingen tvivl om, at et afbud rammer vores setup i klubben, når kampen ikke spilles.
Vi er afhængige af DBUs tilskud til trænere, kommercielle ledere mm. Det hænger nok i en tynd tråd, hvis kampen ikke spilles.
Alle er enige i, at I skal have meget bedre forhold på landsholdet, - men tag dog den lønkamp efter de to kampe... Jeg har flere gange talt med spillerforeningen i en god tone - og opfordret dem til at komme til en løsning. Men det har altså været forgæves!
De sanktioner, dansk kvindefodbold kan udsættes for ved ikke at stille op i Sverige, er uoverskuelige.
Det er ulykkeligt, at det er kommet så langt.
Red nu situationen i det man kan kalde forlænget spilletid.
Spil fodbold. Lad jer ikke vildlede af forhandlere, der åbenbart ikke har tilstrækkelig indsigt i kvindefodbolds sjæl.
 
20140914 Jette Underskrift Kopi
Jette Andersen
Formand Fortuna Hjørring
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin