Fortuna skal kæmpe for Europa

KampMed et nederlag på 2-1 onsdag aften i Firenze bliver det en krævende kamp, når Fortuna onsdag den 11. oktober kl. 20:00 spiller returkamp mod Fiorentina på Nord Energi Arena i Hjørring.
Skal Fortuna fortsat være med i UEFA Womens Champions League er kravet en sejr i Hjørring, og den skal der kæmpes for. I kraft af den ene scoring i Firenze kan spillerne fra Hjørring klare sig med så beskeden en sejr som 1-0, og den vil holdet have.
- Resultatet er til at leve med. Vi har tidligere tre gange hentet nederlag på udebane hjem, når modstanderne kom til Hjørring, og det skal vi også nok gøre på onsdag, siger cheftræner Brian Sørensen.
- Kampen i Firenze udviklede sig på en meget uheldig måde. Efter nogle minutter havde vi rimelig styr på tingene. Det var klart at italienerne ønskede at tage tempoet ud af kampen, og her fik de god hjælp af den cypriotiske dommer. Hun fløjtede det hele i stykker, og spillerne kunne dårligt rør ved hinanden før der blev fløjtet.
Vore spil er meget kontant og kontaktpræget, men her greb dommeren helt unødvendigt ind.
Dommerens stil gav sig bl.a. udslag i fire gule kort til Fortunaspillere, og som nævnt det ene frispark efter det andet.
Nu håber Fortuna-spillerne på en anderledes dommer, der erkender, at fodbold også er et kontaktspil, Så er Brian Sørensen ikke i tvivl om, at der blive yderligere en runde for Fortuna i UWCL.
Kampen i Firenze udviklede sig således:
39. minut 1-0 Vigilucci på et skud, der strejfer Fortuna-spiller og snyder målmanden.
60. minut 2-0 Mauro scorer på præcist skud
73. minut 2-1 Signe Bruun fornem solopræstation, vrider sig fri af forsvarer og banker bolden i mål
Modepe
 
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin