Fortuna har et ekstra gear

 
Tamiresx
Førstepladsen i 3F-ligaen blev konsolideret, da Fortuna lørdag eftermiddag mødte BSF i Ballerup. Sejren blev på hele 6-1, og det kunne være blevet mere.
Traditionen tro skulle Fortuna lige have ”kridtet banen af”, og det benyttede holdet 1. halvleg til - dog ikke anderledes end, at det blev til en pauseføring på 3-1. Der var ikke på noget tidspunkt tvivl om, hvilken vej det gik, og da anføreren Tamires Dias Gomes del Brito i halvlegens sidste minut gjorde det til 1-3 var sagen afgjort. Ikke mindst fordi Tamires i scoringshumør og lavede yderligere to mål.
Det var et veloplagt Fortuna-hold, der kom på banen efter pausen. Et par justerende udskiftninger gav endnu mere liv på banen, og BSF måtte kapitulere.
Fortuna viste igen sin store styrke og specialitet med at bevare tempoet og endda sætte det i et ekstra gear, når modstanderen er spillet i bund og begynder at præges af træthed.
Så med tre scoringer i de sidste 45 minutter slog Fortuna sejren fast og konsoliderede sin førerposition i 3F-ligaen. Der er 18 points på tavlen.
Scoringerne: 17. min. 0-1 Signe Bruun, 25. min. 1-1 Simone Skovgaard, 36. min. 1-2 Sarah Dyrehauge, 45 min. 1-3 Tamires Dias Gomes del Brito, 76. min. 1-4 Janelle Cordia, 78. min. 1-5 Tamires Dias Gomes del Brito og 81 min. 1-6 Tamires Dias Gomes del Brito (straffe)
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin