En afgørende søndag på Nord Energi Arena

Fortuna Brondby
Søndag kl. 15 går det løs på Nord Energi Arena. Fortuna har hjemmekamp, og det er mod holdets nærmeste rival, de regerende danske mestre fra Brøndby. Et opgør mellem disse to klubber er altid en oplevelse, og der er ikke tvivl om, at søndagens kamp bliver seværdig.
Og så bliver det oven i købet ganske afgørende. Udfaldet af kampen har stor betydning for, hvilket af holdene, der får den mest fremkommelige vej til mesterskabsguldet, og det vil også være et fingerpeg i retning af, hvor landspokalmesterskabet skal placeres.
Når dommer Morten Bach Jepsen fløjter kampen op, er det to yderst motiverede hold, der står over for hinanden.
Begge hold har maksimum points, men da Fortuna har spillet em kamp mere end Brøndby, fører holdet fra Hjørring med tre points foran spillerne fra den københavnske vestegn.
- Brøndby-kampene er altid spændende, men i år i endnu højere grad. På begge hold har der været markant afgang. Så, nu er spørgsmålet: Hvem har formået og handle bedst ind, siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen.
- Hvad angår dagens kamp vil vi satse på at være dominerende og spilstyrende. Det var vi egentlig også i forrige sæson, men vi fik ikke det optimale resultat ud af anstrengelserne. Det skal vi have her i sæsonen 2017/18!
Fortuna yder en ekstra indsat for at styrke underholdningen søndag eftermiddag. Erfaringen viser, at Fortunas kampe ikke alene er for de meget fodboldinteresserede, men for hele familien. Derfor er der fokuseret på aktiviteter for børnene, hoppeborg og Bubble soccer, samt en gratis is fra Frisko.
Er man ikke i stand til at være på Nord Energi Arena søndag, kan kampen følges via internettet på MYCUJOO med kampstart kl. 15:00
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin