Efterlysning: Skarphed og scoringer

Maaldans
Signe Bruuns scoring til 0-1 gav håb om målfest, men det blev ved denne, enlige måldans.
Fortuna kom rimelig fra start i lørdagens udekamp mod Vejle, men så gik det hele i stå, og holdet fra Hjørring måtte tage til takke med en beskeden 0-1 sejr i kampen i 3 F-ligaen. Det giver selvfølgelig 3 points og Fortuna har stadig maksimum – 12 points - efter de fire første kampe.
Der spilles meget rundt hos Fortuna, og der er en alvorlig mangel på direkte, målskabende spil. Kommer det endelig tæt på, udebliver skarpheden.
Efter onsdagens kamp mod Odense Q, hvor man skulle ind i anden halvleg inden der blev scoret var cheftræner Brian Sørensen opsat på, at der skulle turbo på fra start i Vejle.
Det skete faktisk også. Selv om der burde være scoret tidligere i kampen, var det acceptabelt, at der kom til at gå 37 minutter, inden Signe Bruun gjorde det til 0-1.
Umiddelbart kunne man tro, at det var starten på en målfest, men festen udeblev.
På trods af Fortunas svage indsats var der på intet tidspunkt tvivl om, hvor sejren skulle placeres. Det var et uhyre tamt Vejle-hold.
2. halvleg var virkelig nedslående. Fortunas hold består af spillere, der hver især er eminente, men der savnes netop det, at spillerne finder hinanden, kommunikerer og knyttes sammen til et slagkraftig, målfarligt hold.
Nu får Brian Sørensen syv dage til at fremtrylle disse kvaliteter, og det bliver nødvendigt. Næste kamp er nemlig mod ærkerivalen Brøndby, der ikke lider af samme uskarphed som Fortuna. I lørdagens kamp mod Odense Q scorede københavnerne lystigt og sendte fynboerne hjem med et 9-1-nederlag.
Fortuna møder Brøndby på Nord Energi Arena i Hjørring søndag den 3. september. Her bør spillerne sættes op til at levere god underholdning over for hjemmebanens publikum.
Kampen spilles kl. 15:00 og skal naturligvis helst oplyses på Nord Energi Arena, men er man ude af byen den dag, er der mulighed for at se opgøret på Mycujoo på internettet
I Vejle foretog Fortuna følgende udskiftninger: I pausen ud Janelle Cordia ind Caroline Rask, 54 min. ud Signe Bruun ind Louise Ringsing, 58 min. ud Tamires Di Britto ind Sarah Dyrehauge
Vejle havde følgende udskiftninger: 64. min. ud Mathilde Gaard ind Nicoline Boeris, 68. min. ud Sascha Nielsen ind Sara Riber og 86. min. ud Kathrine Terp ind Marika Skov
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin