Klar til aftenopgør i Odense

red 37J3688Endnu en aftenkamp er på programmet her onsdag. Fortuna møder Odense Q på banen i Marienlystcentret i Odense. For Odense Q er det sæsonpremiere, mens det er Fortunas tredje kamp. Holdet fra Hjørring er sluppet igennem de to før runder med maksimum points.
I sæsonpremieren – en aftenkamp i Varde – var Fortuna suveræne og kunne rejse hjem med 3 points efter 0-5- resultatet. En lempelig start på 2017-18.
Vanskeligere blev det i den anden kamp, lørdag eftermiddag mod Kolding Q. Her skulle man hen i dommerens tillægstid inden det lykkedes at hente de 3 points. Det var Fortunas Nevana Damjanovits, der stod bag forløsningen, der var udgangen på en kamp, som der hele vejen igennem stod Fortuna på.
Efter kampen var Fortunas cheftræner, Brian Sørensen, mere end lettet.
- Det holdt hårdt, og så var det befriende, at vi fik scoret i sidste øjeblik.
red 37J3802
- Virkede spillet mod Kolding ikke noget rodet?
- Vi har et hold med mange nye, gode spillere, som nu bare skal have lov til at spille sammen og finde hinanden. Jeg er overbevist om, at resultaterne nok skal være der her i efteråret.
Vi skal i hvert fald have de 3 points med hjem fra Odense.
Kampen på banen i Marienlystcentret i Odense begynder kl. 19. De, der ikke kan være med i Odense har mulighed for at følge kampen her på Mycujoo.
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin