Trænerpar med succes sammen i endnu to år

 
Trænerpar med succes sammen i endnu to år
20170516 Brian og Carrie IMG 2285
Målet er at løfte Fortuna endnu højere på den europæiske fodboldscen
 
Trænerparret Brian Sørensen og Carrie Kveton fortsætter i Fortuna, og skal i de næste to år arbejde på en fortsættelse af den positive udvikling, der har bragt Fortuna stadig højere op såvel nationalt som internationalt.
Fortuna tegnede mandag kontrakt med de to. Cheftræner Brian Sørensens nye kontrakt løber over to år, mens Cheftrænerassistent Carrie Kveton har sagt ja til de næste tre år.
- Vi er meget glade for, at de to trænere vælger at blive hos os i Hjørring. De har begge et udpræget elite- og talent-gen, og det er netop, hvad vi vil satse på i Fortuna. De har begge løftet kvaliteten på kvindefodbold i Danmark, og de har – naturligvis i fuld forståelse med klubben – valgt at løfte ved hjælp af bl.a. udenlandske spillere, siger Fortunas formand, Jette Andersen.
- I de kommende år skal de også være med til at pleje talentet i dansk fodbold, som så bliver endnu mere leveringsdygtig til eliten. Det skal bl.a. ske, når de også er med til at forme det ny Dana Cup Academy, der slår portene op efter sommerferien.
Brian Sørensen lægger ikke skjul på, at han var en smule skuffet over, at Fortuna måtte forlade UEFA Womens Champions League i årets kvartfinale. Det skete efter et år, hvor de to trænere havde ført Fortuna til såvel et dansk mesterskab som det danske pokalmesterskab.
Nu vil han og Carrie Kveton arbejde intenst på at avancere i den komme europæiske turnering samtidig med, at holdet fortsætter i toppen af danske kvindefodbold, og spillerne figurerer som rollemodeller for utallige unge, talentfulde fodboldspillere.
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin