Bliver klar til Manchester

 
 
Fortunas 3F-trup er taget til Portugal for at pudse formen af op til nogle uhyre vigtige kampe her i foråret.
Det drejer sig om hjemlige kampe, og det drejer sig om kampe i UEFA Womens Champions League.
- Vi har heldigvis et godt hold, der nok skal blive helt klar til at modstå strabadserne i de meget afgørende forårskampe. Vores træningskamp mod Linköpings FC viste, at vi er ganske tæt på topniveau. At spille 2-2 mod de svenske mestre er en fin præstation, siger Fortunas cheftræner, Brian Sørensen.
Brian 37J9228
 
Og nu er Brian Sørensen sammen med sin trup taget til Portugal, hvor tre kampe mod europæiske tophold for alvor skal vise, hvor Fortuna-holdet står samtidig med, at pigerne får den bedst tænkelige træning.
- Der er ikke tvivl om, at de tor kvartfinalekampe mod Manchester City er vores vigtigste opgaver her i foråret, og vi er klar til at yde, når det går løs.
Men vi står også overfor udfordringer her hjemme, siger Brian Sørensen videre.
- Det er er klart, at vi går efter, at gentage succesen fra 2016 med såvel et pokal- som et dansk mesterskab.
Allerede den 11. marts skal vi spille pokalkamp mod Vejle. Her er der jo ikke så meget at diskutere. Den kamp skal vindes, så vi er videre. Jeg forestiller mig da, at vi også møder Brøndby i pokalturneringen i år, men der er altså et par kampe, inden vi når så langt.
I ligaens slutspil skal vi først i kamp den 14. april ude mod BSF, og så er der yderligere otte kampe inden der rundes af mod Brøndby ude den 17. juni. Det kan nemt blive den endelig afgørende kamp.
Nu er Fortuna Hjørring så i Portugal, hvor der spilles kampe mod Chelsea, Benfica og Sporting Lisbon. Samtidig bliver der mulighed at ryste holdet sammen ved daglig træning.
 
 
Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin