Nordenfjords opgør i kvindeligaen

Fortuna Thy Thisted 37J7080 kopierreddd
Lørdag byder på et rent nordenfjordsk opgør i Gjensidige Kvindeliga. Lørdag kl. 14 for Fortuna besøg af holdet fra naboklubben FC Thy Thisted Q. Så er det lige én måned og én dag siden de to hold tørnede sammen i Thisted, og Fortuna kunne rejse hjem med en 2-0-sejr.
Der er lagt op til et spændende opgør lørdag eftermiddag, hvor Fortuna er i stand til at lukke 500 tilskuere ind på Nord Energi Arena.
Kampen afvikles under korona-reglementet, hvilket bl.a. betyder, at tilskuerne skal registreres, hvilket sker ved billetkøbet forud for kampen.
Når billetterne scannes ved indgangen, skal der vises koronapas, der skal bæres mundbind, og der skal holdes afstand.
Tilskuerne skal sidde ned under kampen, og her kan man tage mundbindet af. Det bæres, lige så snart man rejser sig.
Efter seneste weekends kamp, hvor Fortuna tabte 2-1 til Brøndby er holdet indstillet på, at der skal kæmpes for sejr.
- Vi spiller for at vinde. Jeg er mere end skuffet, hvis vi går fra banen uden sejr. Allermest skuffet er jeg, hvis spillerne ikke yder det, jeg ved at de kan, siger cheftræner Elena Sadiku.
- Vi har brugt ugen efter Brøndby-kampen til både fysisk og mental opladning.
Vi har en udfordring, når vi har en trup med mange skadede spillere, og det er en meget und trup, Men det er ingen undskyldning. Nu ved jeg også, at der bliver præsteret lørdag eftermiddag.
STILLINGTHISTEDFC Thy Thisted kommer til Hjørring efter et 1-0-nederlag til HB Køge og udelukkende nederlag i slutspillet. Eneste 3 points tager holdet med fra grundspillet.
Fortuna har 14 points, hvilket placerer holdet på 4. pladsen et point efter Kolding, 10 points efter Brøndby og 12 points efter HB Køge. Topplaceringen er ude af syne, men der skal kæmpes for at komme forbi Kolding og nå bronze-pladsen.
Fortuna skal møde Kolding på udebane lørdag den 29. maj kl. 14.

Køb billet Fortuna – FC Thy Thisted her: QRTHISTED

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin