Revanche til gode i Køge

KVINDEPOKALicDC1LlaP3muYwPSW 28tWzXQoI
Fortuna kommer i gang med den mere alvorlige side af 2021 med en interessant pokalkamp i Køge lørdag kl. 13. Det er en kamp, hvor Fortuna har revanche til gode ovenpå seneste møde i grundspillet, hvor sjællænderne slog de danske mestre 1-0 i Køge.
Fortuna-spillerne har forberedt sig grundigt gennem flere træningskampe, hvor holdet bl.a. har spillet en del nye ind.
Nu er hold og stab fokuseret på kvartfinalen i Sydbank Kvindepokalen. Der er ikke tvivl om at alle er opsat på en fortsættelse i pokalturneringen.

- Vi glæder os alle til at komme i gang med sæsonen, og i starten med en pokalkamp i Køge, skal vi demonstrere, at vi er virkelig sultne og vil over for os selv vil bevise at vi er med helt fremme, sigerCHEF NICLAS HANSEN HOUGAARD cheftræner Niclas Hougaard.

- Jeg synes, at vi er rigtig godt rustet til de kommende uger, og starten på sæsonen. Hele holdet, spillerne og staben, har arbejdet hårdt i opstarten for at blive helt klar til dette forår. Jeg synes, at vi står med gode forudsætninger for at præstere godt fra start
Selv om vi har været ramt af både større og mindre skader, som har tvunget os til at justere og tilpasse, har holdet reageret godt, og generelt taget rigtig godt i mod nye taktiske ideer, som staben har præsenteret.
Vi ønsker hele tiden at udvikle vores spil, og det har været fint med en periode, hvor vi har kunnet arbejde med det, og arbejdet med spillernes fysiske formåen. Det er vigtigt, med det kampprogram vi har for de kommende uger.
Vi har ventet på kampen mod HB Køge i lang tid, da vi jo kun mødte dem en gang i efteråret. Det er et hold, som vi også mener vi står rigtig godt til.
Vi ønsker selvfølgelig også at revanchere nederlaget fra efteråret. Kampen bliver intensiv, med mange dueller som vi skal forsøge at kontrollere, men også en kamp, hvor vi skal tage initiativet, ligesom vi gjorde sidst vi var i Køge. Skarpheden i begge felter bliver afgørende.

Det er et hold, som er fokuseret på opgøret i pokalturneringen, der går på banen i Køge og det selv om, der så herefter kun er fire dage til at spillerne skal ud på den helt store oplevelse. Onsdag den 3. marts møder Fortuna et af Europas allerbedste hold i UEFA Womens Champions League. På Stadio Johan Cruiff går det løs mor FC Barcelona.

Kampen HB Køge-Fortuna kan følges her!

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin