Svær opgave, men drømmekamp

GROEN met tekst
Fortuna kommer på en opgave. som af mange bliver betegnet som uoverkommelig, men spillerne fra Hjørring er parat til at præstere og gøre eventuelle negative profetier til skamme. Modstanderen i ottendedelsfinalen i UEFA Womens Champions League er ingen ringere end de spanske mester fra Barcelona.
IMG 20210216 120927 01REDDer var en let panderynken, da spillerne, som overværede lodtrækningen på tv, så sedlen med FC Barcelona, men straks blev rynkerne glattet ud ved tanken om en kæmpeoplevelse med drømmekamp i Barcelona og på Nord Energi Arena i Hjørring.
Lodtrækningen er godt modtaget hos spillerne og cheftræner Niclas Hougaard.
-Det var nok egentligt et ønske at møde det her hold. Sportsligt er det en stor udfordring, men vi er glade for store udfordringer CHEF NICLAS HOUGAARD HANSEN DSC7720og klar til at tage dem, siger Niclas Hougaard, der dog ikke lægger skjul på, at han gerne havde set Rosengård fra Malmø som modstander i ottendedelsfinalen.
Samtidige ræsonerer han,at det også ville være en stor opgave. Det er jo udelukkende gode hold, der nu er med i spillet.
- Spændingen ved at møde Barcelona lyder godt. Vi vil gerne møde de bedste, og se hvor vi står såvel indviduelt og som kollektivt.
Cheftræneren ærgrer sig over, at kampene skal spilles uden tilskuere. Han så gerne den oplevelse, det ville være at spille på et spændingsfyldt stadion med masser af tilskuere, men sådan blive det ikke.

Fortuna skal i det første opgør på udebane. Det bliver nok ikke på Camp Nou, men helt sikkert et andet fornemt stadion i Barcelona, der lægges ud på den 3. eller 4. marts.
Returkampen i Hjørring spilles på byens fornemste anlæg Nord Energi Arena den 10. eller 11. marts.
Det andet danske hold i ottendedelsfinalen, Brøndby, kommer også på en vanskelig opgave. Her er modstanderen de forsvarende mester Olympique Lyonnaise. Franskmændene slog i seneste turnering Fortuna ud.

SE INTERVIEW MED TRÆNER NICLAS HOUGÅRD HER

SE SPILLERINTERVIEW HER


Lodtrækningen: 

VfL Wolfsburg, Tyskland - LSK Kvinner FK, Norge

FC Barcelona, Spanien – Fortuna Hjørring, Danmark

FC Rosengård, Sverige – SKN St. Pölten, Østrig

WFC BIIK-Kazygurt, Kazakhstan – FC Bayern München, Tyskland

Manchester City Women FC, England – ACF Fiorentina, Italien

AC Sparta Praha, Tjekkiet – Paris Saint-Germain, Frankrig

Olympique Lyonnais, Frankrig – Brøndby IF, Danmark

Chelsea FC Women, England – Club Atlético de Madrid, Spanien

 

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin