Så er Laura ”hjemme igen”…

Med Jess 37J1364
Efter en lille udflugt er den tidligere så stærke 22-årige Laura Frank hjemme i Fortuna igen. Senest har Laura spillet hos AaB i Ålborg, hvor hun var holdets absolut mest kompetente spiller og anfører.
Nu har Fortuna skrevet en toårig kontrakt med Laura, så hun er med, når det går løs i foråret med liga-, pokal- og ikke mindst kampe i UEFA Women’s Champions League.
Laura kom første gang til Fortuna i september 2015. Og inden hun, fire år senere, forlod klubben havde hun spillet 67 ligakampe. Den yderst solide og seriøse spiller har i sin karriere tillige spillet 2 a-landsholdskampe, 1 kamp på U23, 19 kampe på U19, 5 på U17 og 10 på U16.
- Jeg glæder mig uhyre meget til at komme tilbage til Hjørring, hvor jeg jo kender det hele – byen, spillerne og klubben, siger Laura Frank.FRITLAGT 37J1368 Til Web
Der er ikke tvivl om, at hun får stor betydning for liga-holdet.
- Laura er en erfaren spiller, og selv om hun kun er 22 år, er hum en af de ældste på vores unge hold. Hun få stor betydning for hele holdet såvel på som uden for banen, siger cheftræner Niclas Hougaard.
Spiller og træner, ser frem til en spændende sæson og et godt samarbejde.
Her kan du se, hvad de selv siger om samarbejdet

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin