Afgang og klar til kamp...

RED holdfoto
Det var morgenduelige Fortunaspillere og ledere, der kl. 06:30 stod på bussen ved Fortunas klubhus i Hjørring og en times tid senere var linet op i Aalborg Lufthavn. Her ventede et fly chartretREDOmbord hos Great Dane Airlines for at transportere selskabet til Ljubljana i Slovenien. Fortunas danske mestre skal spille mod de slovenske mestre Pomurje onsdag kl. 13 i 16.dels finalen i UEFA Womens Champions League.
Det er første møde med slovenerne, der kommer til returkamp på Nord Energi Arena i Hjørring onsdag den 16. december med kampstart kl. 19.
Opvarmningen til denne kamp har – som følge af diverse Covid-19-restriktioner – været rimelig speciel, men cheftræner Niclas Hougaard føler, at det er et velforberedt hold, der i løbet af tirsdagen når bestemmelsesstedet, og så er helt på toppen onsdag.
RED MOGENSOg cheftræneren havde inden om bord-stigningen tid til et kort interview med Mogens Jørgensen fra TV2 Nord som blev bedyret om den optimisme, der er i truppen.
Straks efter indkvartering i isolation på hotellet skal holdet afsted til træning. Allerede her oplever man det usædvanlige. Alle skal være omklædt, når de bevæger sig ud fra hotellet og kører til træningsanlægget.
I champions leauge skal man under normale omstændigheder have mulighed for lettere træning på det stadion, der spilles kamp på, men det er ikke muligt i Slovenien.
Den sidste forberedelse til kampen foregår på hotellet onsdag formiddag inden bussen kører til stadion.
Kampen i Slovenien bliver transmitteret på den slovenske kanal SPORTKLUB 1. Vi undersøger, om der også er streaming fra kampen, og bringer eventuelle koder, hvis de modtages.

 RED KO

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin