Tvillinger til Turbine Potsdam

2 gange holmgaard red

Når tvillinger Karen og Sara Holmgaard i 2021 tager hul på en ny sæson, er det som medlemmer af truppen i den tyske ligaklub Turbine Potsdam ved Berlin. Efter tre års udvikling til at blive stadig stærkere spillere, er de to nu ”flyvefærdige”, og skal ud på det internationale marked. I Turbine Potsdam genser de to spillere, der stammer fra Ikast, en tidligere klubkammerat, Caroline Schmidt, der rejste fra Fortuna til Tyskland for to sæsoner siden.
I Fortuna er der en vis stolthed over og tilfredshed med, at det lykkes at gøre spillere klar til den store, internationale fodboldverden. De to 21-årige spillere har tilsammen et par hundrede ligakampe i Fortuna, ligesom de har spillet adskillige landskampe.
- Det er selvfølgeligt vemodigt, at forlade Fortuna, men vi synes, at vi skal videre, når vi brænder for at spille fodbold på højt niveau, siger Karen og Sara Holmgaard.
- At det bliver Turbine Potsdam, er der flere grunde til.
Vi er overbevist om, at vi kommer til at spille noget godt fodbold, så det sportslige er i orden. Så kommer vi til Schmidts klub, og så er der jo ikke så langt hjem til Ikast og Hjørring. Vi sætter os bare i bilen. Vi kan godt lide den tryghed, de der ting giver.
Karen og Sara spiller her i december, når det gå løs i UEFA Champions League, for sidste gang i Fortuna.

Straks i januar sætter de kurs mod Berlin.

 

Pin It
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin