Så går det løs i Potsdam

Red xIMG 1161.jpg.pagespeed.ic.dkuHoPDPXQ

Lørdag tager Fortunas ligaspillere fat får en spændende og yderst udfordrende indendørs 5v5-turnering i tyske Potsdam. Her møder Fortuna-spillerne nogle af Europas bedste kvindelige fodboldspillere – en spændende opgave.
Den indendørs turnering afvikles efter at Fortuna i ugen har haft mulighed for at træne og spille træningskamp i Potsdam.
Turbine Potsdam er topklub i den tyske liga, og det fik Fortuna at føle. Niveauet i tysk kvindefodbold ligger højt, og det er lærerigt for Fortuna at møde hold på det niveau i træningskamp. Selv om det blev en sikker sejr på 5-0 til tyskerne var kampen en fantastisk træning for såvel spillere som for holdets nye cheftræner, Nicklas Hougaard Hansen.
Og nu kan der trænes videre i et lidt andet format, nemlig inden døre.
Red Niclas- Træningskampen var en hård matchning, men nu fokuserer på indestævnet, siger Nicklas Hougaard Hansen.
- Vi har brugt dagene til at træne, og holde en hviledag med tur til Berlin fredag.xjk270119 turbinecup 12.jpg.pagespeed.ic.smMDGGsSKjRedigeret
- Ellers har vi forberedt os godt til 5v5 turneringen i Potsdam, hvor vi er i gruppe med Red Star Belgrade fra Serbien, Sosnowiec fra Polen og arrangørerne, Turbine Potsdam. Første kamp sparkes i gang lørdag kl. 14.17. Her møder vi Red Star Belgrade og der spilles yderligere fire gruppekampe lørdag.
Spillerne er meget motiveret, og ser frem til at vise kvaliteterne i det intense 5v5 spil, som det bliver på en indendørs kunstgræsbane.
- Holdet tager en kamp af gangen, og finder måden at sætte kvaliteterne i spil i sådan et format, og så kommer vi forhåbentlig til at spille på et højt teknisk niveau. Spillerne skal kunne klare sig godt 1v1, være hurtige til at støtte op omkring hinanden, og holde fast i bolden i længere perioder, så vi samtidig bruger vores kræfter mest, siger Nicklas Hougaard Hansen

 

Kvalificeret opvarmning

Red xjk270119 turbinecup 12 1 1037x690.jpg.pagespeed.ic.MyYqxt2WWv
Fortunas ligahold er i de næste dage i aktivitet i Berlin – Træningskamp ude og turnering inde

Der bliver gået seriøst til værks omkring Fortunas førstehold – holdet i Gjensidige Kvindelige. Forberedelserne til den sæson, der fløjtes i gang i marts har siden årsskiftet været i fuld gang, og lige nu er truppen med 21 spillere og ledere ved at gøre klar til en træningskamp i Berlin, hvor man møder det tyske storhold fra Turbine Potsdam.
Holdets nye cheftræner Niclas Hougaard Hansen ser frem til de næste dage i Berlin, hvor der skal levers bevis på værdien af de første ugers træning.
- Vi har haft en fin første træningsuge, som er blevet brugt på at skabe den fysiske base, som skal til for at være konkurrencedygtige, når sæsonen går i gang. Red NiclasSamtidig har vi haft i tankerne, at vi nu tager en tur til Potsdam, for at konkurrere og blive matchet på et meget højt niveau, og at vi derfor også, tidligt i vores opstart ønsker at præstere, siger Niclas Hougaard Hansen
- Vi arbejdet med flere faser i spillet, hvor vi i trænerteamet har haft nye vinkler og ideer, som vi kan se udfolde sig allerede i kampen onsdag. Spillerne har taget rigtig godt i mod de nye input i vores spillestil, og de har arbejdet eksemplarisk hårdt til de første fem træninger.
Udover at spille vores første træningskamp onsdag, spiller Fortuna i weekenden med i en indendørs kunstgræsturnering i Potsdam. Her er holdet kommet i pulje med Turbine Potsdam, Røde Stjerne Beograd fra Serbien og Czarni Sosnowiec fra Polen.
- Vi har mange dygtige spillere, som passer rigtig fint til sådan et spilformat, og vores ambition er at vi kan bruge det til at bygge videre på vores grundform, samtidig med at spillerne får en god udfordring og erfaring med at arbejde sammen i et andet spilformat, hvor vi bliver presset til det yderste.
Nu går det så løs i Tyskland, hvorpå det forventes at det er en endnu mere oplagt trup, der efter weekenden vender tilbage tilden hjemlige træning.

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin