Seneste 3F nyheder

Sæsonpremiere på Nord Energi Arena

Jubel
Så går det løs igen på Nord Energi Arena. Søndag kl.13 fløjtes der op til årets første kamp i 3F-ligaens slutspil, og det er Kolding Q, som er på besøg.
På banen kan man opleve den kendte Fortuna-trup. På bænken er der sket udskiftning og rokering.
Carrie Kveton er rykke op i cheftræner-stolen og ind som assistenttræner er kommet Peter Enevoldsen.
Trup og trænerteam ser frem til at komme i gang med jagten på guldet.
-Efter en sejr på 2-0 over Stabæk i søndags er vi mere end klar til at starte sæsonen.
Det var et meget tilfredsstillende resultat, da Stabæk spiller i den norske Toppserien, hvor holdet er på tredjepladsen, siger Carrie Kveton.
- Vi har store forventninger og ser virkelig frem til at komme i gang, efter at vi her i forsæsonen har arbejdet, på - dag for dag - at blive skarpere og skarpere.
Vi er begejstrede og føler os privilegeret, når vi skal starte sæsonen med en kamp her på hjemmebanen.
Vi byder Kolding velkommen til årets første kamp, hvor det er pointene, der tæller.
I Fortuna-staben ser man også fem til holdets og trænernes sæsondebut.
- Carrie er langt fra ukendt med pigerne, da hun i seks år har været tilknyttet holdet, men det er første gang hun sidder i chefstolen, siger den administrative leder Kjeld Simonsen.
- I klubben er vi trygge ved at have denne, meget seriøse og velkvalificerede træner på chefposten, for et hold, der ved slutspillets start indtager ligaens førsteplads!
Vi ønsker Carrie og holdet al mulig held og lykke!
 
Kampen streames af Mycujoo og kan ses HER

Fortuna godt med på landsholdet

Landshold
Med fem spillere i den danske landsholdstrup er Fortuna den klub her hjemme, der leverer flest til landsholdet. Det er bruttotruppen til VM-kvalifikationskampen mod Ukraine den 9. april, der nu er udtaget. Fra denne store trup med 22 spillere skal der udtages 18, som kommer til at udgøre landsholdet.
De fem Fortuna spillere, der er med i bruttotruppen er Karoline Smidt, Karen Holmgaard, Caroline Rask, Signe Bruun og Frederikke Thøgersen.
Ud af de 22 kommer 10 fra danske klu
bber, mens 12 hentes hjem fra udlandet.
Fortuna levere således halvdelen af spillerne fra den hjemlige liga. Næststørste leverandøe er Brøndby med 3 spillere.
Bruttotruppen ser i øvrigt således ud:
Cecilie Sandvej, FFC Frankfurt, Stine Larsen , Nanna Christiansen og Rikke Sevecke, Brøndby IF, Naja Bahrenscheer, BSF, Sanne Troelsgaard og Simone Boye begge FC Rosengård, Karoline Smidt, Karen Holmgaard, Caroline Rask, Signe Bruun og Frederikke Thøgersen alle Fortuna Hjørring, Stina Lykke, KoldingQ, Sofie Junge, Levante UD, Janni Arnth, Maja Kildemoes og Nicoline Sørensen, alle Linköpings FC, Nadia Nadim og Mie Leth Jans, begge Manchester City, Katrine Veje, Montpellier HSC, Theresa Nielsen. Seattle Reigns FC og Pernille Harder, Vfl Wolfsburg.
 
SponsorBar
facebook_page_plugin