Seneste 3F nyheder

Fortuna satser på at holde tempo

Forhaandsbillede MGL0115red
Holdet med det største nederlag og holdet med næststørste sejr i seneste runde mødes lørdag kl. 14 på Nordenergi Arena i Hjørring. Det er Odense Q, der i seneste weekend tabte 10-1 til Brøndby på hjemmebanen i Odense og Fortuna, der vandt 7-0 på udebane i Thisted. Fortuna konsolidere sin andenplads i 3F-ligaen, mens Odens Q altså ikke formåede at ryste sig fri af sidstepladsen.
Når Odense Q kommer til Hjørring lørdag skal de ikke vente nogen kære mor.
Hos Fortuna er indstillingen nu, at der skal præsteres i samtlige kampe, så førstepladsen forbliver inden for rækkevidde.
- Efter den meget solid præstation i Thisted er det jo endnu et hold fra nederste del af tabellen vi skal ud imod. Odense Q har sikkert haft stor fokus på deres defensiv i denne uge efter det store nederlag til Brøndby i lørdags, siger Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen.
- I første møde i Odense vandt vi med 3 - 0. På lørdag skal vi ud og forsætte med at spille i højt tempo med få berøringer, og være meget aggressive i vores pres. Så skal vi nok komme til mange afslutninger, der kan give os en ny sejr på hjemmebane.
Forud fro 3F-kampen, der fløjtes op kl. 14, spilles en kamp mellem U11-holdene fra Grindsted/Uggerhalne og Fortuna. Den kamp begynder kl, 12:30.
 

Fortuna koncentreret i samtlige 90 minutter

Moller 37J5554 kamp KLAR
En helt igennem koncentreret præstation gav Fortuna 7-0- sejr med hjem fra Thisted.

Lørdagens kampe i 3F-ligaen afslørede den enorme forskel, der er mellem top og bund i 3F-ligaen.
Topholdene – Fortuna og Brøndby – forlod henholdsvis banen i Thisted med en sejr på 7-0 og banen i Odense med en sejr på 10-1.
Det betød at den indbyrdes placering i ligaen er uændret. Brøndby fører med 19 points mens Fortuna på andenpladsen har 17 points. Tre points efter følger BSF, der vandt lørdagens kamp mod B93 med 2-1.
For Fortuna var det en yderst kærkommen sejr. Ikke blot pga. de mange scoringer, men i lige så høj grad fordi, holdets koncentrationsevne blev demonstreret.
Holmgaard 37J5421 klar- Tidligere har vi haft lidt besvær med at komme i gang, men i Thisted kom vi hurtigt ud af starthullerne. Koncentration var udpræget, og den holdt kampen igennem. Det er opmuntrende, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Thisted havde én chance i kampens begyndelse blev det det ikke rigtig til noget. Til gengæld spillede vi os pænt til chancer og udnyttede dem fornemt.
Vi komme længere og længere frem på banen i takt med, at trætheden meldt sig hos Thisted.
Vi havde et par brændte chancer, så sejren kunne være blevet større, men 0-7 er meget tilfredsstillende.
Peter Enevoldsen har hidtil vurderet Thisteds chancer i ligaen ret højt, og han har ikke mistet troen på thyboerne.
-De overgår stadig såvel Odense som B93, men dagens store nederlag – i øvrigt deres første på hjemmebanen – var uundgåeligt, da vi toppræsterede, slutter Peter Enevoldsen.
Og Fortuna-spillerne ydede altså størst tænkelige koncentrationsindsats, samtidig med, at der blev plads til en debut.
 
Cecilie IMG 1154Det var 18-årige Cecilie Christensen, der med små 20 minutters spilletid tilbage rykkede på banen. Cecilie fik lejlighed til at demonstrere sit talent, som hun i de seneste to år har udviklet på Dana Cup Academy og Fortunas U18 hold. Cecilie kom til Fortuna fra Vejle Boldklub, og hun tegner sig allerede nu for 11 kampe på de danske U16 og U17 landshold.
Cecilie har udviklet sig til en inspirerende angrebsspiller, som Fortuna håber at få glæde af i de nærmeste år.
D Kampen i tal:
22. minut 0-1 Sanni Franssi, 33. minut 0-2 Sara Holmberg, 40. minut 0-3 Florentina Olar, 53. minut 0-4 Tamires Di Britto, 57. minut 0-5 Tamires Di Britto, 72. minut 0-6 Caroline Møller og 77. minut 0-7 Ida Guldager.
Udskiftninger
Thisted: 62. minut ud Freja Klitgaard ind Rikke Dybdahl, 71. minut ud Lotte Haaning ind Caroline Kær, 87.minut ud Agnete Marcussen ind Jane Andersen.
Fortuna: 58. minut ud Sanni Franssi ind Ida Guldager, 58. minut ud Frederikke Thøgersen ind Sofie Karsberg, 72. minut ud Caroline Møller ind Cecilie Christensen.
Gult kort til Sofie Karsberg, Fortuna i 68. minut
Kampens dommer Morten S. Nielsen linjedommere Fie Bruun og Mads Steensgaard
Thogersen 37J5575 arkivKlar
 
SponsorBar
facebook_page_plugin