Fire fra Fortuna til Algarve Cup

20200221 Fire paa landsholdet
Fortuna er endnu engang storleverandør til et af DBUs repræsentative hold, og denne gang er det A-landsholdet. Ikke færre en fire af klubbens nuværende spillere er udtaget og oveni er der fire, som i deres karriereforløb har været inde over Fortuna.
De fire fra Hjørring, der er udtaget til Lars Søndergaards landshold, er Caroline Møller, Emma Snerle, Sara Holmgaard og Sara Thrige.
Fire andre landsholdsspillere, der tidligere har spillet i Fortuna, er Frederikke Thøgersen og Janni Arnth begge ACF Fiorentina, Sofie Junge Juventus FC og Nadia Nadim Paris Saint-Germain.
Landsholdet deltager i Algarve Cup i perioden fra den 2. til den 12. marts.
Den 4. marts er modstanderen Norge, den 7. marts Sverige eller Tyskland og den 10. eller 11. marts finalekamp.
Turneringen i Portugal er en god opvarmning for landsholdet, der i april skal spille EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Bosnien-Hercegovina og Malte.
For de fire spillere fra Hjørring er det også en god opvarmning forud for pokalkampene mod Farum BK den 15. og 21. marts og forud for ligakampen mod Kolding Q den 28. marts.

Fortuna til kamp i Sverige

20200215 Klar til kamp

Lørdag stiller Fortunas ligahold op til træningskamp mod svenske Kopparbergs/Göteborg FC - et hold der er på vej mod toppen i svensk kvindefodbold.Tre gange har svenskerne været pokalvindere, og tre gange har holdet deltaget i UEFA Womens Champions League. Nu får Fortuna mulighed for at pudse formen af mod dette hold, og det ser ud til at kunne blive en kamp, der for alvor giver et indtryk af den endelige form til turneringen.
Cheftræner Nicklas Hougaard Hansen er tæt på at kunne disponere over klubbens absolut bedste spillertrup. Der er trænet flittigt, og de fleste af totaltruppens spillere er fri af skader. Gøteborgs Posten sørger for, at kampen, der fløjtes op kl. 15 kan opleves hjemme ved skærmen, da der livestreames.
Transmissionen fra Gøteborg går i gang 14:45 og så kan KAMPEN FØLGES HER

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin