Fortuna sat op til Odense Q

RED 37J8707x

Sejr på 2-0 over AaB i pokalturneringen og sejr over BSF på 4-1 i ligaen motiverer Fortuna til revanche i weekendens udekamp i Gjensidige Kvindeliga mod Odense Q lørdag kl. 13.
Et nederlag til fynboerne på Nord Energi Arena for 14 dage siden rumsterer stadig i hovederne på spillerne, og der er et indædt ønske om at revanchere sig.
-Spillerne er yderst motiverede forud for kampen i Odense. De ønsker revanche, siger cheftræner Carrie Kveton.
- I pokalkampen onsdag mod AaB – som vi jo vandt 2-0 - lod vi nogle af nøglespillerne sidde over og tage et velfortjent hvil. Vi ville være sikre på, at pigerne er friske til lørdagens kamp i Odense.
Det betød at endnu flere af de unge spillere fik en chance.
Odense Q er et hold, der står defensivt og har alle spillere med hjem for at forsvare i feltet og stå bag i overgangene. De har en spillestil, som vi respekterer. Så må vi sætte ind med det, der er vores styrke. Vi skal spille med tålmodighed og udnytte de chancer, der opstår.
Jeg ser frem til den her kamp.
Kampen i Odense kan også betragtes som en generalprøve til Fortunas returkamp i UEFA Womens Champions League mod albanske Vllaznia. Den kamp spilles onsdag kl. 18 på Nord Energi Arena.
Her skal Fortuna kæmpe ud fra en position med en udesejr i ryggen, hvilket normalt er en fordel.
Fortuna vandt 1-0 i Albanien.

 

Tæt program begynder i Ballerup

Redigeret 37J17231

Fortuna har opgør i tre forskellige turneringer


Liga-, pokal og Champions League- kampe er det hårde program, som Fortunas liga-hold skal igennem. Fem kampe på 14 dage og alt det oven i købet efter en fysisk krævende champions league-tur til Albanien. Men der er en positiv baggrund at starte ud fra – nemlig sejren på 1-0 i den første kamp i UEFA womens champions league over KFF Vllazani,
Det hårde løb indledes i weekenden – søndag den 15. september – med kampen i Gjensidige Kvindeliga mod BSF i Ballerup.
Sjællænderne er ligaens absolutte bundhold. Det er kun blevet til 2 points i de 6 ligakampe, Fortuna satte jo sin førerstilling over styr i den seneste hjemmekamp, hvor det blev til et 2-3-nederlag til Odense Q. Det resultat betød, at Brøndby passerede Fortuna og nu indtager ligaens førsteplads.
Nu skal Fortuna kæmpe i Ballerup, så holdet bider sig fast på andenpladsen og ligger parat til at hente Brøndbys forspring, der er på et enkelt point.
Når der forhåbentlig kommer tre points med hjem fra Sjælland, skal Fortuna spillerne være klar til at gå på banen igen allerede onsdag, hvor der skal spilles pokalkamp mod AaB fra 1. division. Den kamp spilles på AaB’s anlæg i Aalborg Øst og der er kampstart kl. 16:45.
Efter pokalkampen skal Fortuna-spillerne gøre sig klar til at gå på banen igen allerede lørdag den 21. september. Og her er spillerne fra Hjørring indstillet på revanche efter nederlaget på Nord Energi Arena.
Kampen i Hjørring var generalprøve forud for UWCL-opgøret i Albanien, og nu er Odense Q igen modstanderen i forhold til returopgøret mod Vllaznia, der spilles i Hjørring onsdag den 25. september.
Sidste kamp i den hårde serie spilles den 29. september mod Thy Thisted. Senest de to hold mødtes i Hjørring, blev resultatet 1-1, så her har Fortuna også en slags revanche at kæmpe for.

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin