En kamp, hvor det ikke ville lykkes

OLAR JUBLER 37J0919 kopier 2

FC Nordsjælland-Fortuna er en kamp, der ikke skal huskes længe i Hjørring.
Fortuna måtte køre hjem fra Sjælland med kun et enkelt point efter 2-2 på Right to Dream Park.
Det var en kamp, hvor holdene skiftedes til at have overtaget. Det blev til fire scoringer, som to spillere, Nordsjællands Dajan Hashemi og Fortunas Florentina Olar tegnede sig for.
Og netop Florentina Olars gejst og intense indsats var det bedste at tage med fra denne kamp.
Ellers var der tale om et Fortuna-hold, hvor indsatsen ikke stod mål med det talent og den rutine, der ligger i holdet.
I den første del af kampen var begge hold meget søgende og lettere passive. 1. halvleg sluttede da også 0-0, så samtlige fire scoringer faldt efter pausen.
Enkelte ydede det forventelige, mens andre havde en dag, hvor tingene simpelthen ikke ville lykkes.
At så FC Nordsjælland fik sit udlignende mål på et tvivlsomt dømt straffespark, og Olivia Holdt var centimeter fra et sejrsmål i overtiden, kan ikke bruges til meget.
ADELAIDE 37J0891 kopier 2Straffesparket blev dømt mod Fortunas målmand Adelaide Gay. Hun kastede sig ind i en jordstrygende bold, som fortsatte til målspark. Først så det ud til at kampens dommer Frederikke Søkjær, der stod helt tæt på episoden, accepterede det hændelsesforløb, men så blev linjevogteren, der var placeret milevidt fra hændelsen, pludselig indblandet. Den ufattelige konference mellem dommer og linjevogter resulterede i, en vurdering af at Adelaide Gay havde rørt den nordsjællandske angriber, og der blev dømt straffespark. Her scorede Dajan Hashemi til 2-2.
Cheftræner Brian Sørensen og hele holdet kunne ikke skjule den enorme skuffelse og utilfredshed med kendelsen og den uafgjorte stilling.
Fortuna gjorde et sidste forsøg på at vende udviklingen til sejr, og Olivia Holdt havde et uhyre nærgående forsøg i overtiden.
Der er en del ting, som skal snakkes alvorligt igennem, nu hvor der er 14 dages pause inden næste kamp ude mod AaB.

Kampforløb

47 min 1-0 Dajan Hashemi
49 min 1-1 Florentina Olar assist Mathilde Carstens
65 min 1-2 Florentina Olar
69 min 2-2 straffespark Dajan Hashemi

Udskiftning
FC Nordsjælland
55 ind Cecilie Larsen ud Lærke Tingleff Sørensen
78 ind Anna Karlsson ud Karen Linnebjerg Knudsen
91 ind Simone Andersen ud Kathrine Müller Kühl
Fortuna
72 ind Maria Ficzay ud India-Paige Riley
81 ind Rebekka Frederiksen ud Mathilde Carstens
90 ind Asii Berthelsen ud Emma Snerle
Gult kort: Tiia Katariina Peltonen, Nordsjælland, og Brianne Reed, Nordsjælland

Kampens dommer Frederikke Lydia Søkjær. Linjevogtere Mathias Lykke og Philip Warburg. Tredje dommer Nicki Nordlund Hansen.

Hver eneste kamp er afgørende

 37J0923 kopier 2

Med fem kampe tilbage i Gjensidige Kvindeliga’s grundspil kan Fortuna konstatere, at hver eneste kamp har stor betydning. Det er afgørende at overvintre med rigtig mange points til starte slutspillet på i foråret. Lørdag kl. 13:45 møder Fortuna FC Nordsjælland i Farum. og der er lagt op til et yderst spændende opgør.
Målet for holdene i Gjensidige Kvindeliga er en placering som nr. 1 eller 2, da det giver adgang til den eftertragtede UEFA Womens Champions League
 37J0895 kopierMed sejre i de seneste tre ligakampe og pokalsejre er FC Nordsjælland inde i en god stime, og der herser ikke tvivl om, at det er en motiveret trup, der stiller op når de møder Fortuna med deres tidligere træner Brian Sørensen og et par tidligere holdkammerater.
Motivationen kommer heller ikke til at mangle hos Fortuna. Ovenpå en trist oplevelse med sæsonens første nederlag til HB Køge, kom Fortuna igen, da det senest blev sejr på 3-0 over AGF.
Brian Sørensen og truppen går på banen i Right to Dream Park med den helt klare indstilling, at skulle sætte dagsorden!
Der vil blive lagt aggressivitet i spillet fra første dommerfløjt. Fortuna skal være spilstyrende, men man er også klar over, at det er en stærk modstander, der formmæssigt er på vej opad.
Rundens øvrige kampe er:
AGF – FC Thy Thisted
Brøndby IF - AaB
HB Køge Kolding Q

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin