Revanche til gode i Køge

KVINDEPOKALicDC1LlaP3muYwPSW 28tWzXQoI
Fortuna kommer i gang med den mere alvorlige side af 2021 med en interessant pokalkamp i Køge lørdag kl. 13. Det er en kamp, hvor Fortuna har revanche til gode ovenpå seneste møde i grundspillet, hvor sjællænderne slog de danske mestre 1-0 i Køge.
Fortuna-spillerne har forberedt sig grundigt gennem flere træningskampe, hvor holdet bl.a. har spillet en del nye ind.
Nu er hold og stab fokuseret på kvartfinalen i Sydbank Kvindepokalen. Der er ikke tvivl om at alle er opsat på en fortsættelse i pokalturneringen.

- Vi glæder os alle til at komme i gang med sæsonen, og i starten med en pokalkamp i Køge, skal vi demonstrere, at vi er virkelig sultne og vil over for os selv vil bevise at vi er med helt fremme, sigerCHEF NICLAS HANSEN HOUGAARD cheftræner Niclas Hougaard.

- Jeg synes, at vi er rigtig godt rustet til de kommende uger, og starten på sæsonen. Hele holdet, spillerne og staben, har arbejdet hårdt i opstarten for at blive helt klar til dette forår. Jeg synes, at vi står med gode forudsætninger for at præstere godt fra start
Selv om vi har været ramt af både større og mindre skader, som har tvunget os til at justere og tilpasse, har holdet reageret godt, og generelt taget rigtig godt i mod nye taktiske ideer, som staben har præsenteret.
Vi ønsker hele tiden at udvikle vores spil, og det har været fint med en periode, hvor vi har kunnet arbejde med det, og arbejdet med spillernes fysiske formåen. Det er vigtigt, med det kampprogram vi har for de kommende uger.
Vi har ventet på kampen mod HB Køge i lang tid, da vi jo kun mødte dem en gang i efteråret. Det er et hold, som vi også mener vi står rigtig godt til.
Vi ønsker selvfølgelig også at revanchere nederlaget fra efteråret. Kampen bliver intensiv, med mange dueller som vi skal forsøge at kontrollere, men også en kamp, hvor vi skal tage initiativet, ligesom vi gjorde sidst vi var i Køge. Skarpheden i begge felter bliver afgørende.

Det er et hold, som er fokuseret på opgøret i pokalturneringen, der går på banen i Køge og det selv om, der så herefter kun er fire dage til at spillerne skal ud på den helt store oplevelse. Onsdag den 3. marts møder Fortuna et af Europas allerbedste hold i UEFA Womens Champions League. På Stadio Johan Cruiff går det løs mor FC Barcelona.

Kampen HB Køge-Fortuna kan følges her!

 

Svær opgave, men drømmekamp

GROEN met tekst
Fortuna kommer på en opgave. som af mange bliver betegnet som uoverkommelig, men spillerne fra Hjørring er parat til at præstere og gøre eventuelle negative profetier til skamme. Modstanderen i ottendedelsfinalen i UEFA Womens Champions League er ingen ringere end de spanske mester fra Barcelona.
IMG 20210216 120927 01REDDer var en let panderynken, da spillerne, som overværede lodtrækningen på tv, så sedlen med FC Barcelona, men straks blev rynkerne glattet ud ved tanken om en kæmpeoplevelse med drømmekamp i Barcelona og på Nord Energi Arena i Hjørring.
Lodtrækningen er godt modtaget hos spillerne og cheftræner Niclas Hougaard.
-Det var nok egentligt et ønske at møde det her hold. Sportsligt er det en stor udfordring, men vi er glade for store udfordringer CHEF NICLAS HOUGAARD HANSEN DSC7720og klar til at tage dem, siger Niclas Hougaard, der dog ikke lægger skjul på, at han gerne havde set Rosengård fra Malmø som modstander i ottendedelsfinalen.
Samtidige ræsonerer han,at det også ville være en stor opgave. Det er jo udelukkende gode hold, der nu er med i spillet.
- Spændingen ved at møde Barcelona lyder godt. Vi vil gerne møde de bedste, og se hvor vi står såvel indviduelt og som kollektivt.
Cheftræneren ærgrer sig over, at kampene skal spilles uden tilskuere. Han så gerne den oplevelse, det ville være at spille på et spændingsfyldt stadion med masser af tilskuere, men sådan blive det ikke.

Fortuna skal i det første opgør på udebane. Det bliver nok ikke på Camp Nou, men helt sikkert et andet fornemt stadion i Barcelona, der lægges ud på den 3. eller 4. marts.
Returkampen i Hjørring spilles på byens fornemste anlæg Nord Energi Arena den 10. eller 11. marts.
Det andet danske hold i ottendedelsfinalen, Brøndby, kommer også på en vanskelig opgave. Her er modstanderen de forsvarende mester Olympique Lyonnaise. Franskmændene slog i seneste turnering Fortuna ud.

SE INTERVIEW MED TRÆNER NICLAS HOUGÅRD HER

SE SPILLERINTERVIEW HER


Lodtrækningen: 

VfL Wolfsburg, Tyskland - LSK Kvinner FK, Norge

FC Barcelona, Spanien – Fortuna Hjørring, Danmark

FC Rosengård, Sverige – SKN St. Pölten, Østrig

WFC BIIK-Kazygurt, Kazakhstan – FC Bayern München, Tyskland

Manchester City Women FC, England – ACF Fiorentina, Italien

AC Sparta Praha, Tjekkiet – Paris Saint-Germain, Frankrig

Olympique Lyonnais, Frankrig – Brøndby IF, Danmark

Chelsea FC Women, England – Club Atlético de Madrid, Spanien

 

 

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin