Ligaens nummer et og tre mødes i pokalbrag

20200701 Gaar efter pokalen 37J5102

Onsdag kl. 18 går det igen løs på Nord Energi Arena. De nybagte danske mestre fra Fortuna skal ud i semifinalekampen i Sydbank Pokalen. Modstanderen er ligaens bronzevinder fra FC Nordsjælland.
Fortuna har banet sig vej til semifinalen med sejre over AaB, Vejle og VSK Århus og men en samlet målscore på 15-2, mens FC Nordsjællands vej er gået over Herlufsholm GF, Fredensborg og Brøndby med målscoren 11-4.
Mødet med FC Nordsjælland skulle oprindeligt have være en dobbeltkamp. Nu er den erstattet af én kamp, som altså spilles onsdag aften i Hjørring.
Så i stedet for at starte sæsonen i Farum i marts runder Fortuna, rent hjemmebanemæssigt, af sidst på sæsonen.
Det kræver således kun en enkelt kamp for at komme i finalen på lørdag i Thisted, hvor Fortuna, kan sikre sig The Double!
- Vi har set frem til denne semifinale i pokalturneringen og ved, at vi hurtigste muligt skal finde den fornødne energi frem mod kampen, siger Fortunas cheftræner Niclas Hougaard.
- Det er et FCN-hold, der har sin styrke i presspillet, og det hold vil gerne erobre bolden højt og forsøge at straffe os derigennem.
- Vi havde, senest vi mødte FCN, et rigtig godt tag på dem, og kontrollerede kampen fint både defensivt og offensivt. Det ønsker vi at gøre igen, men selvfølgelig med et par justeringer ud fra de mange erfaringer, vi har gjort os i dette korte slutspil.
- Det vigtigste bliver at kunne imødekomme den intensitet, som FCN vil forsøge at komme med, samtidig med at vi også kan fortsætte med at kreere og fremtvinge så mange chancer, som vi har gjort i de seneste kampe, både fra etableret spil og gennem gode kontraangreb.
Fortuna-holdet vil præstere i top og gøre alt, hvad der er muligt, for at komme videre til finalen i Thisted på lørdag. Her bliver den anden finalist vinderen af kampen Kolding Q - FC Thy Thisted, som spilles i Kolding onsdag aften.
Aftenkampen på Nor Energi Arena afvikles efter Corona-reglerne, hvilket vil sige, at der ikke på være flere end 500 personer på arenaen og alle tilskuere skal bestille billet og registreres.
Billetterne kan bestille her.

Finalebrag når Fortuna tager imod Brøndby

 37J7708
Det tegner til udsolgt, når de to tophold i Gjensidige Kvindeliga tørner sammen – kun få billetter tilbage
Forventningerne er enorme hos Fortuna, der lørdag kl. 14 sparker guldkampen mod ærkerivalen Brøndby i gang på Nord Energi Arena i Hjørring.
Det bliver et kæmpe fodboldopgør, og det finder sted på udelukkende kvinde-præmisser. Kun på bænken uden for banen er der mænd fra staben til stede. Inden for og ved stregerne er det de 22 spillere og en dommertrio bestående af kvinder, der skal brillere.
Der lægges op til en kamp – en ”finale” om det danske mesterskab – som alle glæder sig til. Efter en Corona-nedkogt slutrunde hvor ”udskillelsesløbet” har været knaldhårdt, har det vist sig, at det igen er Brøndby og Fortuna, der har klasse i dansk kvindefodbold. Og lørdag skal det så afgøres, hvem der skal være klassens etter!
- Jeg synes, at vi har formået at udvikle os, men især præstere på flere forskellige parametre i kampene. Når der skal fightes, så fighter vi, og når kampen kræver mere kreativitet og hurtige beslutninger i små rum, så kan vi også det, siger cheftræner Niclas Hougaard her op til kampen mod Brøndby.
Niclas 1 freit red- Vi er fuldt ud bevidste om, hvad der skal til for at vinde det danske mesterskab, og jeg synes, at vores spillere og holdet i høj grad har det, der skal til for at give Brøndby problemer, gennem en hel kamp. Det er netop vores ambition, at slå Brøndby på vores spidskompetencer.
Interessen for kampen er stor. Allerede ved middagstid fredag var der solgt godt 300 billetter, hvilket vil sige, at der kun er godt 100 billetter yderligere til rådighed. Corona-reglerne siger, at der alt i alt må være 500 personer på Nord Energi Arena, når kampen afvikles. De tilbageværende billetter kan købes via Fortunas hjemmeside Fortuna Hjørring Betalingen finder sted ved indgangen til Nord Energi Arena, hvor det er klogelig at møde op i god tid, når man skal give spillerne sin opbakning!
Trods Coronaen er der ikke tvivl om, at det bliver den bedst tænkelige ligasæsonafslutning: Fight om guldet, hjemmebane og strålende vejr!
...og så kan man jo samtidig se frem til onsdag, hvor FC Nordsjælland kommer til Hjørring for at spille semifinale i Sydbank Pokalen!

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin