Fortuna kæmper for sin førsteplads

RED Moller i luftem
Rejser til Brøndby for at runde et hårdt efterår af
Det er toppen i dansk kvindefodbold, der tørner sammen, når Brøndby lørdag kl. 13 tager i mod Fortuna Hjørring på Brøndby Stadion.
Fortuna beklæder førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga med 29 points. og Brøndby følger lige efter med 28. Herefter er der fem points ned til nr. tre Farum og 10 points til FC Thy Thisted, VSK Århus og Kolding Q, der alle ligger med 18 points
Odense Q og BSF er hægtet af.
Forud for kampen i Brøndby er der optimisme hos Fortunas amerikanske cheftræner Carrie Kveton, der dog ikke er helt tilfreds med det pres, der i efteråret har været lagt på hendes spillere,
RED Crrie- Det er sidste kamp i grundspillet og 2. pladsen er sikret. Vi indtager førstepladsen, som vi nu skal forsvare, så vi har en god position, når vi går ind i forårets slutspil, siger cheftræner Carrie Kveton.
- Den første del af sæsonen med grundspil har været en udfordring.
Den nye liga og landsholdslejre resulterede i, at holdet kun har haft to fulde uger med træning sammen i en periode på fire måneder. Resten har været restitutionstræning, når vi har spillet to kampe på en uge i hele august, september og oktober. Jeg håber, at en ændring er på vej. Når det kommer til udvikling af danske spillere, er det nuværende system ganske enkelt ikke godt nok. Det stopper individuel spillerudvikling. Spillerne kan ikke alene forbedre sig ved at spille kamp. Der er også brug for træning.
Når det så er sagt, er holdet meget motiveret, når vi tager turen til Brøndby, for at slutte på bedste vis og forsvare vores førsteplads.
Det bliver helt sikkert intenst spil, med en masse styrke, intensitet og sejrsvilje. Pigerne er klar, og det bliver en underholdende kamp. 

RED Fransi 37J7715RED Snerle 37J7708

Fortuna vil forsvare førerpositionen

 37J3060redxxx
Det nr. 1 og nr. 5 i Gjensidige Kvindeliga, der søndag kl. 13 mødes på Autocentralen Park – Kolding Stadion. Hjemmeholdet kæmper for at holde sig væk fra en nedrykningsplads, mens Fortuna vil bevare sin topplacering.
Kolding Q har en sejr, en uafgjort samt et nederlag med sig fra de seneste tre kampe. Fortuna har et nederlag og to sejre med fra Gjensidige Kvindeliga og så er der på det seneste indhentet enorme mængder fodbolderfaring fra kampe mod Olympique Lyonnais i UEFA Womens Champions League.
Det blev ganske vis til et samlet nederlag på 11-0 til verdens bedste klubhold. Samtidig var det stor oplevelse og erfaringsskabende at være oppe mod et hold af den kaliber.
Det kostede dog også. Målmand Kelsey Daugherty blev båret fra banen efter et sammenstød med en fransk angriber.
Fortuna-målmanden, der i de to UWCL-kampe mod franskmændene var bedste spiller på banen fik en flænge i knæet. Den blev syet i Lyon og Daugherty er ude af kamp.
Det betyder sandsynligvis, at Fortunas unge målmandstalent Freja Thisgaard træder til som erstatning, Freja kom til Fortuna den 1. juli i år. Hun har spillet 14 kampe på ungdomslandsholdene, og har allerede demonstreret sit store talent i Fortuna.

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin