Sikker Fortuna-sejr over BSF

 37J1720redigeret

Med tre turneringspoints bevarer Fortuna sin andenplads efter Brøndby

Fire mål I første halvleg og to I anden samtidig med at målet blev holdt rent var en godkendt Fortuna-indsats i kampen på Nord Energi Arena mod BSF. 6-0 var sejrscifrene, hvilket er en rimelig markering af forskellen mellem top og bund i 3F-ligaens slutspil. Fortuna bevarede sin position på ligaens andenplads fire points efter det førende hold fra Brøndby.
Skal Fortuna fortsat bevare håbet om The Double er kravet sejr i de næste otte kampe heraf to mod Brøndby.

I søndagens kamp startede Fortuna som lyn og torden. Inden for de første seks minutter var der scoret to gange, og med føringen på 2-0 var der etableret en formidabel gejst hos Fortuna og et udgangspunkt, der fik spillet til at sprudle. Målscorerne var Caroline Møller og Frederikke Thøgersen.
35 minutter inde i halvlegen blev der igen scoret, og her var det Sara Thrige, der tegnede sig for et mål. Også her skulle der kun gå kort tid, inden yderligere scoring. Sara Holmgaard gjorde det 37 minutter inde i halvlegen til pausestillingen 4-0.
Der var således lagt op til en helt alvorlig røffel til BSF, men 2. halvleg indbragte kun to scoringer. Emma Snerle kom først ud af busken med en scoring til 5-0 i det 55, minut og så rundede Sanni Franssi af i det 89. minut.

red 37J1615
6-0 er en komfortabel sejr, som Fortuna kan glæde sig over, og som er motiverende for spillerne her op til de næste afgørende kampe.
Fortuna foretog tre udskiftninger. Ud gik Caroline Møller, Emma Snerle og Tamires Di Britto Gomes og ind kom Lise Dissing, Caroline Rask og Florentina Olar,
BSF fortog to udskiftninger. Ud gik Fatima Abu Al-ful og Chirine Lamti og ind kom Mathilde Sundberg og Sophia Nordby

Fortunas næste opgør er mod VSK på kunstgræsbanen i Århus, hvorpå det er Thy Thisted, der står for tur, inden det går løs mod Brøndby i en altafgørende kamp i Hjørring den 18. april.
Søndagens kamp i Hjørring blev overværet af 206 tilskuere og kampens dommer var Andreas R. Andersen, linjevogtere Lars Christian Thomsen og Jan Falberg Jensen.

Holdopstillingerne til kampen:
Fortuna:
31. Hannah Seabert, 6. Tamires Di Britto Gomes, 10. Janelle Cordia, 14. Emma Strøm Snerle, 15. Sanni Maija Franssi, 16. Sara Gedsted Thrige Andersen, 18. Caroline Møller Hansen, 18. Sara Holmgaard, 22. Frederikke Thøgersen, 23. Luna Nørgaard Gevitz, 24. Laila Himle
Reserver 5. Lise Dissing, 8. Caroline Rask, 11. Florentina Olar, 17. Sandra Bjørn Jacobsen, 19. Laura Frank og 28. Karen Holmgaard
BSF
1. Naja Bahrenscheer, 7. Fatima Abu Al-ful, 8. Laura Guldbjerg Pedersen, 9. Chirine Lamti, 10. Sarah Jankovska, 11. Amalie Thestrup, 14. Silke Sofie Holme Bonnén, 18. Marie Søberg Grib, 19. Emilie Camilla, Larsen, 25. Cecilia Pedersen, 26. Simone Josephine Rydahl.
Reserver 5. Mathilde Sundberg, 17. Sophia Nordby og 22. Lærke Rasmussen

red 37J1644

 

Nervepirrende kampe i slutspillet

red 37J27882red

Fortunas 3F-hold indleder turneringsforåret med udekamp i Kolding
Fortuna har allerede duftet til foråret, og nu kommer det endnu mere alvorlige. Lørdag kl. 13 fløjtes der op til turneringspremiere i Kolding. Kravet til Fortuna er sejr, og det er det i øvrigt i samtlige 10 kampe i dette forår, hvor Fortuna kæmper indædt for at hente såvel pokal som guld hjem til Hjørring.
Foruden mere traditionelle træningskampe og forberedelsesarbejde har Fortuna haft et par specielle realistiske opgør her først på året. Og der forestår en serie af nervepirrende opgør.
Der blev indledt med en kamp i Sydbank Kvindepokalen mod Sundby København, og i denne pokalturnering blev det så senest til semifinale mod VSK Århus. Her blev det til sejr på 4-0, så Fortuna er finale-klar. I den anden semifinale trak ærkerivalen fra Brøndby det længste strå. Det blev til sejr på ligeledes 4-0, og det var over Fortunas premieremodstander Kolding Q.
Fortuna er gået ind i slutspillet fra en andenplads i grundspillet, som blev vundet af Brøndby. Det betyder, at Brøndby har bedste udgangsposition - to points foran Fortuna.
Kolding sluttede grundspillet på en femteplads, og starter så slutspillet med to points, seks efter Fortuna.
Umiddelbart kan man tro, at Fortuna er storefavorit til lørdagens kamp, men man skal vare sig for at tage noget for givet. Kolding er et hold med fighterånd, og det kommer Fortuna garanteret til at føle.
Opgaven for Fortuna bliver at få sat tempo på kampen. Det er lykkedes i de seneste opgør, og når så spillerne kører koncentreret igennem med hurtig præcise pasninger, bliver det vanskeligt for modstanderne. Fortuna-spillerne er fysisk stærke og i besiddelse af uovertruffen kondition. Det har hidtil givet fornemme slutresultater.
Samtidig med kampen i Kolding spilles der på Brøndby Stadion, hvor Fortunas rivaler tager imod FC Thy Thisted, og en halv time tidligere er kampen BSF-VSK Århus fløjtet op i Ballerup.

SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin