Seneste 3F nyheder

Så er det slut med ferie...

Carrrie og Peter 37J2847 red
Nu bliver der gået til sagen på Fortunas træningsanlæg
- Efter fire ugers ferie er vi klar til tage fat på et spændende 2019.Vi glæder os til komme i gang og der venter os et udfordrende forår med forhåbentlig fire pokalkampe og ti slutspilkampe i turneringen, siger Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi ligger to point efter Brøndby lige nu - men vi tror selvfølgelig på, at vi i denne sæson kan få en titel mere.
- Vores trup er stort set intakt fra efteråret – og så håber vi at få nogle af vores langtidsskadede spillere på banen i dette foråret. Så bliver der for alvor kamp om pladserne på holdet.
- Vi skal møde de norske mestre fra Lillestrøm, der jo som bekendt slog Brøndby og Gøteborg i opstarten i Champions League. Peter 37J1758red
Derudover har vi et par kampe mod nogle drengehold fra HI. Alt sammen er god træning, der kan sætte os op til kampende i det afgørende forår.
Man vejrer straks forår i disse tage, hvor der for alvor igen er blus på lamperne på Landlyst og i Park Vendia.
 

Landsholdsdebut til Snerle

Snerle i aktion 37J8443 red
Tre fra Fortuna udtaget til Lars Søndergaards bruttotrup
Hun er den yngste i den bruttotrup, der er udtaget til landskampen mod Finland den 21. januar i Finland. Og så er der tillige tale om en debut.
17-årige Emma Snerle følger sine to holdkammerater, Frederikke Thøgersen og Karen Holmgaard, ind i landsholdslejren!
Landstræner Lars Søndergaard har spottet den 17-årige Fortuna-spillers helt klare talent og gedigne arbejde på fodboldbanen. Emma Snerle slog for alvor igennem hos Fortuna i efteråret, hvor hun tilkæmpede sig en plads i startopstillingen. Trods sin unge alder var hun – bl.a. i kraft af sin energi og teknik - ofte resultatafgørende!
Det er ikke første gang Fortuna har en 17-årig som debutant på landsholdet. I 1992 var det Christina Pedersen og i 1994 Birgit Christensen.
Emma Snerle, der er tilknyttet Dana Cup Academy, er et nyt bevis på værdien af Fortunas enorme talentindsats og elitesatsning.
 red 37J8035        37J4408red
De to andre Fortuna-spillere i landsholdstruppen kan betegnes som erfarne, om end, de har opnået deres erfaringer på ganske kort tid. Frederikke Thøgersen havde landsholdsdebut 5. marts 2014 mod Sverige, og det er blevet til 42 A-landskampe og Karen Holmgaard debuterede 28. februar 2018 mod Island. Hun har været med i 10 A-landskampe. Landsholdstruppen på 20 spillere er domineret af Brøndby, der leverer 6 spillere og så har VSK Århus to med. Ellers består truppen af spillere, der optræder i udenlandske klubber.
Op til landskampen i Finland samles truppen til test i Odense og rejser på vintertur et par dage til Cypern, hvor der spilles mod TBC Cypress.
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin