Møller sparkede Fortuna i gang!

Møller sparkede Fortuna i gang!

Tagline

Pligtsejr i pokalen, men Emma Snerle måtte bæres fra banenDer skulle gå næsten en halvleg, inden der blev scoret i…

Mere...
Akademiet og U18 DM på drømmetur

Akademiet og U18 DM på drømmetur

Tagline

Masser af træning kulminerende med to træningskampe mod supermodstandere er de sportslige oplevelser 16 fodboldpiger og deres fire ledere fra…

Mere...
Stortalent og topscorer til Fortuna

Stortalent og topscorer til Fortuna

Tagline

Den 29. maj fylder et af dansk kvindefodbolds største talenter 17 år, og hun har netop foretaget klubskifte. Sofie Lundgaard…

Mere...
Fortuna åbner 2019 med en pokalkamp i Sundby

Fortuna åbner 2019 med en pokalkamp i Sundby

Tagline

Så er Fortunas 3F-trup klar til at tage hul på 2019 og et forår med afgørende pokal- og ligakampe.På søndag…

Mere...

Dana Cup og Fortuna på plads i Chicago

Stillet op 2 red
I fire dage får 12.000 amerikanske fodboldtrænere, masser af unge fodboldspillere og et væld af “menige” amerikanere et indgående kendskab til dansk kvindefodbold og ungdomsfodboldturnering. Dana Cup og dermed også Fortuna er repræsenteret på det store amerikanske konvent og fodboldudstilling, NSCAA Convention, der natten til fredag åbnede i Chicago!
Dana Cups direktør Jette Andersen, markedsansvarlig Alison Forman og sponsorchef Mads Larsen har etableret Dana Cups stand og har gjort klar til at tage imod!
- Vi har deltaget på dette konvent i USA i mere end 20 år, og det har skaffet os et væld af hold til Dana Cup og et jordomspændende netværk, der har stor betydning for udviklingen hjemme i Fortuna og selvfølge for en positiv udvikling af Dana Cup, siger Jette Andersen.
- I år sætter vi snuden op efter at komme hjem med såvel allerede kendte som nye hold! Det er af stor betydning for Dana Cup med denne internationale interesse, som fylder Hjørring i den sidste uge i juli hvert år!
Efter de travle dag i Chicago fortsætter Alison Forman og Jette Andersen søndag på klub- og organisationsbesøg i Mexico, hvorfra det i de seneste år er lykkedes at hente stadig flere hold til Danmark. De mexicanske hold er ligesom holdene fra Sydamerika yderst attraktive modstandere til Dana Cups europæiske hold.
Pin It
2019017 Pokalkamp
DC boks
000 Breaking News
 
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin