Dana Cup Verden rundt med Mycujoo

Dana Cup Verden rundt med Mycujoo

Tagline

Dana Cup har indgået samarbejdsaftale med det verdensomspændende streamingselskab Mycujoo, der er førende på området med streaming af en række…

Mere...
Fortuna antager daglig leder

Fortuna antager daglig leder

Tagline

Den 1. september tiltræder 28-årige Nikolai Leth Klinge som daglig leder i Fortuna Hjørring. Efter at Jette Andersen valgte at…

Mere...
Nu skal hun for alvor tage ansvar

Nu skal hun for alvor tage ansvar

Tagline

  Fortuna ruster sig i øjeblikket til forestående og kommende sæsoner. Senest har de danske pokalvindere og liga sølvvindere forlænget…

Mere...
DM med lyn og torden...

DM med lyn og torden...

Tagline

Fortunas U18 sluttede med holdets hidtil korteste kamp - 17 minutter Fortuna lagde ud i et enormt tempo, og der…

Mere...

Dana Cup og Fortuna på plads i Chicago

Stillet op 2 red
I fire dage får 12.000 amerikanske fodboldtrænere, masser af unge fodboldspillere og et væld af “menige” amerikanere et indgående kendskab til dansk kvindefodbold og ungdomsfodboldturnering. Dana Cup og dermed også Fortuna er repræsenteret på det store amerikanske konvent og fodboldudstilling, NSCAA Convention, der natten til fredag åbnede i Chicago!
Dana Cups direktør Jette Andersen, markedsansvarlig Alison Forman og sponsorchef Mads Larsen har etableret Dana Cups stand og har gjort klar til at tage imod!
- Vi har deltaget på dette konvent i USA i mere end 20 år, og det har skaffet os et væld af hold til Dana Cup og et jordomspændende netværk, der har stor betydning for udviklingen hjemme i Fortuna og selvfølge for en positiv udvikling af Dana Cup, siger Jette Andersen.
- I år sætter vi snuden op efter at komme hjem med såvel allerede kendte som nye hold! Det er af stor betydning for Dana Cup med denne internationale interesse, som fylder Hjørring i den sidste uge i juli hvert år!
Efter de travle dag i Chicago fortsætter Alison Forman og Jette Andersen søndag på klub- og organisationsbesøg i Mexico, hvorfra det i de seneste år er lykkedes at hente stadig flere hold til Danmark. De mexicanske hold er ligesom holdene fra Sydamerika yderst attraktive modstandere til Dana Cups europæiske hold.
Pin It

Jobskilt

DC boks
i    000 Breaking News
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin