Dana Cup Verden rundt med Mycujoo

Dana Cup Verden rundt med Mycujoo

Tagline

Dana Cup har indgået samarbejdsaftale med det verdensomspændende streamingselskab Mycujoo, der er førende på området med streaming af en række…

Mere...
Fortuna antager daglig leder

Fortuna antager daglig leder

Tagline

Den 1. september tiltræder 28-årige Nikolai Leth Klinge som daglig leder i Fortuna Hjørring. Efter at Jette Andersen valgte at…

Mere...
Nu skal hun for alvor tage ansvar

Nu skal hun for alvor tage ansvar

Tagline

  Fortuna ruster sig i øjeblikket til forestående og kommende sæsoner. Senest har de danske pokalvindere og liga sølvvindere forlænget…

Mere...
DM med lyn og torden...

DM med lyn og torden...

Tagline

Fortunas U18 sluttede med holdets hidtil korteste kamp - 17 minutter Fortuna lagde ud i et enormt tempo, og der…

Mere...

Til lykke Karen...

red 37J5401x
Karen Holmgaard spiller sig ind i Signe Bruuns støvlespor!
19-årige Karen Holmgaard fra Fortuna Hjørring er af spillerforeningen kåret som Årets Talent på kvindesiden i dansk fodbold. Det er anden gang kvinderne kårer Årets Talent, og det anden gang, at en Fortuna-spiller sætter sig på titlen. I 2017 var det Signe Bruun fra Fortuna, der kunne smykke sig med titlen. I dag spiller hun for den franske storklub PSG.
Det er ikke nogen hemmelighed, at Karen Holmgård investerer kraftigt og håber på en international karriere.
Karen Holmgaard blev dansk mester med Fortuna Hjørring i sidste sæson, hvor hun også fik sin debut på det danske landshold.
Landsholdsdebuten kom i februar, da hun var med i den danske startopstilling til træningsturneringen Algarve Cup i Portugal. Siden har hun bidt sig fast i landstræner Lars Søndergaards trup, så hun har været med i de efterfølgende kampe.
Foruden at være en eminent midtbanespiller er Karen Holmberg sammen med tvillingesøsteren Sara en enorm humørspreder på Fortuna-holdet, hvor hun altid kæmper til det sidste.
red 37J5523
Med to ”Årets Talent” inden for d to seneste år fastslår Fortuna værdien af satsningen på talentplejen.
Karen kom til Fortuna fra Vejle for knap to år siden og bor nu på Dana Cup Academy – Fortunas helt synlige talentsatsning.
I Fortuna siger vi ikke alene til lykke med titlen, vi ønsker også for Karen, at hun – selv om det mok bliver andet sted – får belønning for sin indsats.
Den franske klub PSG har allerede to tidligere Fortuna-spillere i truppen. Foruden Signe Bruun er det Nadja Nadim
Pin It

Jobskilt

DC boks
i    000 Breaking News
Fortunashoppen1
AC Boks
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin