U18 går ud af 2018 i top

U18 går ud af 2018 i top

Tagline

Endnu et af Fortunas talentfulde ungdomshold har placeret sig i toppen af rækken oven i købet den landsdækkende U18 Piger…

Mere...
Kørte turneringen igennem uden pointstab

Kørte turneringen igennem uden pointstab

Tagline

Fortunas U16-hold har nu taget hul på en velfortjent juleferie. Pigerne fra Hjørring er kørt efterårssæsonen 2018 igennem uden tab…

Mere...
Fortuna konsoliderede sin andenplads

Fortuna konsoliderede sin andenplads

Tagline

Der skulle kun gå 6 minutter inden Fortuna bragte sig foran i kampen på Nord Energi Arena lørdag eftermiddag, og…

Mere...
Fortuna til slutspillet fra en andenplads

Fortuna til slutspillet fra en andenplads

Tagline

Topplaceringen afgjort inden årets sidste kamp på Nord Energi ArenaNår Fortuna lørdag kl. 15 tager imod VSK Århus er placeringen…

Mere...

Farvel Europa…

20180926 SnerleFoto3 37J9280
Efter kun et kvarters spil var al interesse omkring aftenens opgør i UEFA Womens Champions League taget ud af kampen. En teknisk fejl i Fortunas forsvar sendte Fiorentina videre frem i Champions League. Den elegante italiener Lana Clelland udnyttede fejlen, og så stod der 0-1 i aftenens opgør, og ni minutter senere var samme Lana Clelland på pletten, da der blev fejlet i hjemmeholdets forsvar. 0-2, og det europæiske lys var slukket på Nord Energi Arena.
Fiorentina havde 14 dage tidligere taget imod Fortuna hjemme i Firenze, og her blev kampens resultat 2-0 til italienerne. Så, med et samlet nederlag på 4-0, måtte Fortuna til de 1084 tilskueres skuffelse vinke farvel til Europa.
20180926 Foto4Moeller 37J9331Der herskede ikke tvivl om, at Fiorentina var kommet til Hjørring for at bevare sit forspring, og det gav Fortuna-spillerne dem altså lov til.
Effektiviteten var enorm og koncentreret i de to situationer, der resulterede i mål, og det var altså langt mere end nok. Fortuna var udsat for en lektion i italiensk taktisk og effektivt fodbold.
Selv om Fortuna kom rimeligt med i spillet og leverede nydelige detaljer i såvel den resterende del af første halvleg som i anden halvleg, var der ikke på noget tidspunkt tvivl om, hvem der skulle videre. Det var ikke fordi Fiorentina leverede så frygtelig meget mere end de to scoringer, men Fortuna demonstrerede også ineffektivitet i særklasse. Der blev spillet nydeligt op ad banen, men så sivede luften lige så stille ud af ballonen. Ikke en eneste gang blev den italienske målmand sat på prøve. Men Fortunas bagerste, Hanna Seaberth, havde også en forholdsvis stille dag på kontoret.
 
20180926 SholgaardFoto1 37J9121Nu er Fortuna for andet år i træk ude af UEFA Womens Champions League i første omgang, og endnu engang er det Fiorentina, der har gjort det grimme ved Hjørring-kvinderne, som nu kan koncentrere sig om den hjemlige turnering.
Her bliver der allerede på lørdag en meget afgørende kamp. Fortuna møder Brøndby, der onsdag aften bragte sig videre i UWCL med en samlet sejre på 3-2 over Juventus. I øjeblikket indtager Brøndby 3F-ligaens førsteplads en plads, som Fortuna meget gerne vil op på, så det danske mesterskab kan forsvares.
Kampen spilles på Nord Energi Arena i Hjørring, og der er kampstart kl. 14.
Pin It
DC boks
000 Breaking News
 
Fortuna Odense Forskudt
AC Boks
SponsorBar
facebook_page_plugin