Så er det sidste udkald…

Så er det sidste udkald…

Tagline

  Skal Fortuna videre i UEFA Womens Champions League 2018-19 er det nu det gælder. Onsdag aften er det sidste…

Mere...
Der stod Fortuna på alt

Der stod Fortuna på alt

Tagline

5-0 til Fortuna over VSK Århus var ikke et mål for meget. Der stod simpelthen Fortuna på alt i kampen…

Mere...
Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

Tagline

Det er to tætplacerede hold, der lørdag kl. 13 tørner sammen i Vejlby/Risskov Centret i Århus. Hjemmeholdet VSK Århus Indtager…

Mere...
Fremtiden på besøg i Fortuna

Fremtiden på besøg i Fortuna

Tagline

Hjørring Kommune er for alvor i gang med at satse på idrætseliten blandt de helt unge. Ni idrætsforeninger er inviteret…

Mere...

Så kom guldet til Hjørring

IMG 0755holdet 
Fortuna efterlod ingen tvivl… En sikker 4-0-sejr placerede guldet i Hjørring
Temperaturerne i ”gryden” på Ballerup Idrætspark søndag eftermiddag var lige netop det, der uden nogen som helst tvivl, passede Fortunas brasilianske landsholdsspiller Tamires de Britto allerbedst.
Den fikse og energiske boldkunstner rullede sig for alvor ud. Foruden at være toneangivende for sit hold kampen i gennem, præsterede hun to scoringer – en i hver halvleg - skabt på baggrund af energi og imponerende teknik.
Mens Tamires de Britto tog sig af halvdelen af dagens scoringer, var det Karen Holmgaard og Ida Guldager, der klarede de to sidste.
Kampen var kun 7 minutter gammel, da Tamires de Britto opfangede en svag tilbagelægning, trak uden om målmanden og sendte bolden sikkert i mål til 0-1.
Så gik der 22 minutter inden den allesteds nærværende Jeanelle Cordia sendte et frispark ind foran mål, hvor Karen Holmgaard dukkede op og satte hovedet på.
Fortuna gik til pause ved stillingen 0-2, og straks i 2. halvleg var Tamires de Britto igen på færde. Fire minutter inde i halvlegen fremtvang hun igen en solosituation, som blev sluttet af med sikker scoring.
Red jubelIMG 0722
Så skulle man helt frem til kampens sidste minut. Fortunas pres blev afsluttet af Ida Guldager, der var skiftet ind midt i halvlegen, hvor også Emma Snerle kom på banen. De afløste Karen Holmgaard og Jeanelle Cordia.
Med sejren på 4-0 var det danske mesterskab og guldmedaljerne placeret i Hjørring.
IMG 0745 Carrrie lufttur
Nu kan de meget motiverede Fortuna-spillere med god samvittighed afvente sæsonens sidste kamp mod Brøndby – 3F-ligaens nummer to. Den spilles søndag den 17. juni kl. 15.
Holdet hjemme IMG 0761
borgmester modtager IMG 0760
Hjemme fra kampen i Ballerup fik de nykårede danmarksmestre - selv om det var sent på aftenenm - en fornem modtagelse,
,
Pin It
Hjemmekamp 662x162
DC boks
Danmark Kroatien
 
Fortunashoppen
 
billet
SponsorBar
facebook_page_plugin