Fortuna leverer tre ud fire talent-aspiranter

Fortuna leverer tre ud fire talent-aspiranter

Tagline

Elite- og talent-øjet er for alvor rettet mod Fortuna. Det kommer helt frem til dagens lys nu, hvor DBU foretager…

Mere...
God opvarmning og nu er det alvor

God opvarmning og nu er det alvor

Tagline

Fortunas U17-18-spillere kan ikke tænke sig en bedre opvarmning end den, de har oplevet i de seneste dage i Fort…

Mere...
Drømmeturen startet

Drømmeturen startet

Tagline

32-fodboldpiger fra Fortuna, Dana Cup Academy og en halv snes trænere og ledere har nu startet deres helt store oplevelsestur…

Mere...
Spændende trænermix i Fortuna

Spændende trænermix i Fortuna

Tagline

Trænerkabalen i Fortuna Hjørring er faldet på plads. Tidligere assistenttræner Carrie Kveton blev for 14 dage siden ansat som cheftræner…

Mere...

Topdommer til Fortuna-kamp

BibianaNår Fortuna sammen med Fiorentina onsdag kort før kl. 20 løber på banen på Nord Energi Arena bliver spillerne modtaget af en dommerkvartet på allerhøjeste niveau. 38-årige Bibiana Steinhaus står i spidsen for den tyske kvartet, som skal sikre, at returopgøret i UEFA Womens Champions League mellem Fortuna og Fiorentina, får en sportslig afvikling.
Fortuna har et efterslæb i forhold til den 1. kamp i Firenze. Her løb italienerne med en sejr på 2-1.
-Vi kan ikke få det bedre. Hun er simpelthen den mest kompetente kvindelige dommer i Verden. Vi får garanteret ikke noget foræret, men vi ved, at der bliver tale om den bedst tænkelige ledelse af en fodboldkamp. Det oplevede vi i 2015, da Steinhaus dømte vores kamp i Brescia, siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen.
Dengang dømte Bibiane i den tyske 2. bundesliga og blev benyttet i meget afgørende internationale kampe.
Siden er hun avanceret og dømmer i dag helt til tops i Bundesligaen.
De to tyske linjedommere Katrin Rafalski og Christina Biehl samt 4. dommeren Mirka Derlin er også yderst kompetente dommere.
-Nu glæder jeg mig endnu mere til kampen. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi havde det vanskeligt med de cypriotiske dommere, da vi tabe 2-1 i Firenze. Der er selvfølgelig ikke garanti for, at vi vinder, men jeg er sikker på, at vi får en fair afviklings af kampen, siger Brians Sørensen.
Cheftræneren er i øvrigt meget fortrøstningsfuld forud for onsdagens kamp.
-Nu kende vi Fiorentina. Vi ved, hvad de kan og hvad de står for. Det forholder vi os til, og der er en vilje til sejr blandt mine spillere. Så jeg tror på, at vi lever videre i Champions League efter onsdag!
Kampen på Nord Energi Arena fløjtes op kl. 20. Der er håb om, at rigtig mange møder på Nord Energi Arena og giver Fortuna-spillerne fuld opbakning!
Pin It
Website Boks
Fortunashoppen
 
Fortuna Academy
SponsorBar
facebook_page_plugin