Der blev kæmpet i San Sebastian

Der blev kæmpet i San Sebastian

Tagline

16-årige Lise Dissing debuterede med scoringAtletico Madrid var en stor mundfuld for Fortuna – alligevel kæmpede pigerne fra Hjørring bravt,…

Mere...
Nu kan Fortuna få revanche

Nu kan Fortuna få revanche

Tagline

Hjørring-klubben skal igen ud på et italiensk eventyr mod FiorentinaEndnu engang byder Fortunas første optræden i UEFA Womens Champions League…

Mere...
Nu kæmper de sammen i Nordspanien

Nu kæmper de sammen i Nordspanien

Tagline

Fortunas liga-hold varmer op til turnering og champions leagueFredag tager Fortunas 3F-liga trup fat på en total afpudsning af kampformen.…

Mere...
Så kom Fortuna i gang

Så kom Fortuna i gang

Tagline

  De danske mestre fik styr på spillet næsten en time inde i kampen mod oprykkerne fra Thy Thisted Én…

Mere...

Pligtsejr til Fortuna

OdenseQ1 37J6360redMed en sejr på 2-0 over Odense Q i 3F-ligaen levede Fortuna op til sine forpligtigelser. De tre points skulle hentes hjem, og det blev de.
Allerede ved pausen var de to mål scoret, så 2. Halvleg blev en lidt triviel oplevelse.
Fortuna kom foran efter 33 minutters spil, da anføreren Tamires Gomes sendte bolden i mål.
Spillet var sat godt i gang, og der stod Fortuna på næsten alt. Alligevel skulle der gå 12 minutter mere, inden Sara Thrige Andersen rundede 1. halvleg af med scoring til 2-0.
Der blev ikke kvitteret for forventningerne til at 2. halvleg skulle blive mere underholdende rent målmæssigt. Der blev ikke scoret i den halvleg og slutresultatet blev altså 2-0 til ligaens tophold.
red
Der var ikke på noget tidspunkt tvivl om, hvor sejren skulle havne, men et par gange var Odense Q tæt på scoring, men Maria Christensen i målet afværgede, og der var skud på stolpen.
- Jeg ville selvfølgelig gerne have haft nogle flere mål, men jeg synes alligevel, at spillerne fungerede godt, og taktikken blev efterlevet. Og allermest er jeg glad for, at alle slap gennem opgøret uden skader. Så har vi en total trup til onsdagens returkamp i UEFA Womens Champions League. Her skal vi jo gerne være på toppen, når Fiorentinas beskedne forspring på 2-1 skal indhentes og overgås.
Der var 397 tilskuere på Nord Energi Arena, og de kunne bl.a. glæde sig over at se en veloplagt Karoline Smidt tilbage på banen efter 9 måneders skadespause. Hun demonstrerede sin kampvilje og store teknik, noget der bliver brug for på onsdag, når der er italienske modstandere!
Kampen i tal:
33. min 1-0 Tamires Gomes
45 min 2-0 Sara Thrige Andersen
Udskiftninger:
Fortuna
46. min ud Tamires Gomes ind Karoline Smidt og ud Karen Holmgaard ind Agnete Nielsen.
65. min ud Caroline Møller ind Sofie Karsberg-Petersen
Odense Q
69. min ud Ida Toft Kristensen ind MalaikaDin Hashmi og ud Britta Overgaard Brink Olsen ind Sandra Gabrielle Leegaard Jakobsen.
83. min ud Tenna Kappel Bendtsen ind Julie Dollerup Skov
Advarsler: Sara Holmgaard, Fortuna
Dommer Nikolaj Boddum Pedersen, linjevogtere Andreas Rosander Andersen og Steffen Møller Christensen
OdenseQ2 37J6489red
I forbindelse med kampen havde Fortuna-spillerne arrangeret en indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Støt Brysterne”
Indsamlingsresultatet er endnu ikke helt opgjort. Man er nået til 28.643 kr.
En indsamling via nettet fortsætter et par dage91482 aarsmedlemskab 400pix 
og der er andre beløb, som skal tælles op. Den største andel af det indsamlede beløb - 20.155 kr. - stammer fra auktionen over spillernes spicielle hvide kamptrøjer.
GODT GÅET!
Pin It
Real Sociedad
DC boks
Danmark Ungarn tag med
Fortunashoppen
 
Academybox
SponsorBar
facebook_page_plugin